VAALEANPUNAINEN ETEINEN – NÄIN SE MUUTTUI

eteinen blogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kerroin alkuvuodesta, että mulla olisi vähän suunnitelmia meidän eteisen varalle. Aikaisempi haalean sinertävä ja kylmänsävyinen seinä oli tarkoitus maalata vaaleanpunaiseksi ja muutenkin huonetta oli tarkoitus sisustaa uudelleen. Nyt olisi aika kurkistaa miten tuo eteinen lopulta muuttui!

En tietty tälläkään kertaa muistanut ottaa valokuvia ennen muutosta, mutta onneksi löysin blogista pari kuvaa eteisestä muutaman vuoden takaa. Eteisessä oli aikaisemmin tuulikaapin vieressä lipasto ja sen päällä peili, ja toisella kapealla seinänpätkällä tuoli. Järjestys oli aika epäkäytännöllinen, sillä tuoli oli sen verran kaukana tuulikaapista, ettei siinä oikein kukaan koskaan istunut pukemassa esim. kenkiä. Lipastoa ja tuolia ei kuitenkaan voinut vaihtaa päikseen, sillä lipasto oli liian leveä siihen kohtaan, missä tuoli oli. Aivan loistava syy suunnitella eteinen kokonaan uusiksi, hih!

Tältä eteinen näytti aikaisemmin:

eteinen

eteinen sisustusblogi

sisustusblogi

sisustusblogi

Ja tältä siellä eteisessä nyt sitten näyttää, aika ihanalle mun mielestä!

Koko muutos lähti käyntiin siitä, että halusin meidän kotiin jonnekin vaaleanpunaisen seinän ja vaihtoehtoina oli tämä eteisen seinä, tai sitten yksi seinä keittiöstä. Päädyin kuitenkin tähän eteiseen ja samalla sitten päästiin sisustamaan eteistä vähän toimivammaksi. Maalisävyksi valikoitui Tikkurilan Pirtelö, ja olen kyllä ihan hirmuisen tyytyväinen valintaan!

Meidän makkarista löytyi sopivasti juuri sen kokoinen lipasto, mikä mahtui tuohon kapeaan seinän pätkään, ja eteisessä aikaisemmin ollut Ghost-tuoli lähti makuuhuoneeseen lipaston paikalle.

Tuohon toiselle puolelle, jossa aikaisemmin oli lipasto, halusin jonkinlaisen penkin, jolla voisi sitten pukea kengät jalkaan tai laskea siihen vaikka käsilaukun. Koska tuo kohta on melko kapea, oli melkein kaikki penkit siihen liian leveitä, mutta onnekseni Ellokselta löytyi siihen aivan täydellisesti sopiva söpö pikkuinen penkki*! Päälle nakkasin olohuoneen nojatuolilta taljan, ja vaikka se onkin aika talvinen, tykkään siitä siinä niin paljon, etten ole vielä malttanut ottaa sitä pois.

Penkin päälle tilasin muutaman Muuton Dotsin, johon vieraat voivat jättää takit ja laukut.

Aikaisemmin eteisessä on ollut värikäs villamatto, mutta nyt kun seinä on vaaleanpunainen, halusin jonkin neutraalimman värisen maton ja siihen löytyi aivan ihana harmaa villamatto*! Meillä ei tuossa eteisessä oikeastaan kuljeta kengillä, mutta siltä varalta, että eteisessä tulisi tahroja matolle, on tuossa matossa kiva eläväinen kuviointi, jossa pienet tahrat eivät varmasti heti näy.

Tykkään kyllä kovasti meidän uudesta eteisestä. Uskon, että nuo kalusteet ja järjestys säilyy samana useamman vuoden ajan, ja jos vaaleanpunainen väri alkaakin jossain vaiheessa kyllästyttää, ei onneksi ole kovinkaan suuri homma sutia päälle taas uutta sävyä.

skandinaavinen koti

vaaleanpunainen sisustus

vaaleanpunainen seinä

vaaleanpunainen seinä

LUE MYÖS:

Eteisen vaaleanpunaiset suunnitelmat
Näin otat sisustuskuvat blogiin

Mitäs tykkäsitte eteisen muutoksesta?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä