NYT HAAVEILEN…

luppaset vaatteet

…Auringonpaisteesta ja hellepäivistä. Mies innostui eilen kasaamaan lapsille uima-allasta ja samalla sain ihan kauhean kesäkuumeen. Sain sata ideaa, mitä haluaisin meidän pihaan kesäksi ja nyt täytyisi miettiä mitä niistä sitten oikeasti toteutetaan, hah!

…Vaaleanpunaisista hiuksista! Tämän ajattelin toteuttaa ensi viikolla. Jos uskallan, haha!

…Siisteistä huoneista. Aloitin esikoisen huoneessa suursiivousta, mutta en olekaan ehtinyt hoitaa hommaa loppuun asti. Huone on nyt aivan mielettömässä kaaoksessa, kun parin kaapin ja hyllyn paikkaa vaihdettiin keskenään ja tavaroita on pitkin lattioita, hups. Jospa vaikka huomenna saisin järkättyä huoneen valmiiksi.

…Matkasta! Mikä vain matka kelpaisi just nyt! Ehkä eniten kuitenkin joku superkiva roadtrip vaikka jossain päin Eurooppaa. Toisaalta Disneyland olisi pitkästä aikaa hurjan kiva myös tai vaikka Legoland. Toisaalta taas olisi kiva käydä jossain aivan uudessa paikassa, missä ei olla käyty milloinkaan aikaisemmin. Me ei koskaan käydä rantalomilla (olen aivan liian malttamaton sellaiseen!), mutta nyt voisin lähteä vaikka sellaisellekin matkalle, koska matkakuume on aivan kamala! Ihan vaikka laivamatka naapurimaahan (ja pieni roadtrip siellä) kävisi nyt myös, kunhan vain saisin varata jotain ja alkaa odottamaan reissua!

tyyliblogi 40+

…Sushista. No, tämä on onneksi ihan helppo toteuttaa. Meidän lemppari on tällä hetkellä Itsudemo, jonne aina joskus miehen kanssa kipaistaan kaksin lounaalle.

…Koiramäestä. Kivaa, kun monet kesäkohteet alkavat aukaisemaan oviaan ja päästään taas lasten kanssa meidän lempparipaikkoihin. Luulen, että ihan ekana sännätään ihanaan Koiramäkeen, ja ehkä käydään samalla myös Särkkiksen puolella. Siihen Boomiin en taida uskaltaa, hui!

…Autosta. Mulla ei ole KOSKAAN ollut minkäänlaisia autohaaveita. Tykkään kyllä, että auto on kivan näköinen, mutta noin niinkuin muuten mulle on ollut melko sama millainen auto meillä on. Paitsi kun hurahdin aivan täysillä mielettömän hyvään Blacklist -sarjaan, aloin haaveilla sellaisesta isosta mustasta FBI-autosta, haha! Luulen, että tätä ei kyllä kuitenkaan nyt toteuteta, vaan saan jatkaa haaveilua, heh.

…Jumpsuitista. Olen ihastellut sellaisia jumpsuiteja vain muiden päällä, mutta nyt mietin, että olisikohan sellainen ihan oikeasti kiva myös mulle kesäksi, hmmm. Jumpsuit voisi olla monessa tilanteessa mekkoa kätevämpikin, kun ei tarvitse varoa kyykistellessään (en kyllä tiedä kuinka paljon tuolla kulkiessani kyykistelen), mutta toisaalta taas vessakäynnit kuulostavat kamalan vaivalloisilta haalari päällä. Tämä musta viskoosijumppis olisi kyllä tosi kiva ja mukavan edullinen vaihtoehto, enkä tiedä voinko tätä nyt kuitenkaan vastustaa!

muotiblogi 40+

Mekko // Leggarit // Kengät

Loppuun vielä pari vinkkiä! Noita aivan ihania Vagabondin karkkivärisiä kenkiä saa taas, jee! Ne löydät täältä ja niistä on tällä hetkellä myös aivan mielettömän kiva tarjous, ota 3 maksa 2. Tuossa tarjouksessa on siis paljon muitakin ihania kenkiä, esim. Converse, Vans, Adidas jne ja koko valikoiman löydät täältä.

*Sis mainoslinkkejä
Vaatteet ja kengät saatu