PÄIVÄN PARHAAT ALELÖYDÖT!

house of brandon lastenvaatteet

Sis.mainoslinkkejä

Aina silloin, kun täytyy ostaa lapsille kerralla enemmän uusia vaatteita, on aivan loistavaa, jos sattuu bongaamaan jonkin tosi hyvän alen. Tänään mulle kävi justiin niin (mikä tuuri!!) ja ajattelin vinkata tästä teillekin!

Meidän koululaisella on tietyt suosikit, joita lapsi tykkää pukea päälleen. Alaosana on useimmiten Adidaksen verkkarit ja yläosaksi nyt lämpöisemmillä keleillä lapsi on pukenut t-paidan ja hupparin. Lastenvaatemerkkien hauskoilla kuoseilla varustetut t-paidat eivät enää näytä kiinnostavan, vaan kaapista löytyy päivä toisensa jälkeen päälle Leviksen ja Makian t-paitoja. T-paitoja tarvitaan kesäksi lisää ja muistin, että House of Brandonilla on ollut Leviksen vaatteista hyvä valikoima. Ja tiedättekös, siellä oli kaikki lastenvaatteet tosi hyvässä alessa JA LISÄKSI voimassa on kampanja ota 3 maksa 2, eli vaatteita löytyy nyt aivan hurjan edulliseen hintaan, sillä tuo kampanja käy myös aletuotteisiin! Tuon kampanjan saa voimaan, kun laittaa ostoskoriin koodin: OTA3 (en tiedä kauan koodi on voimassa).

Tuohon alle keräsin omia suosikkejani, joista muutaman tilasin lapselle. Meillä oli t-paitojen lisäksi tarvetta myös shortseille, ja niitäkin löytyi nyt kivaan hintaan ja samalla tilasin edullisesti myös parit farkut, koska niillä verkkareilla ei ihan joka paikkaan viitsi mennä. Olen kyllä ihan hurjan tyytyväinen tästä alelöydöstä, käykäähän myös kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa tuolta löytyy. Tuo ota 3 maksa 2 koskee tietty myös naisten ja miestenkin vaatteita. Ai niin, aikuisten puolelta löytyy tosi hyvä valikoima lippiksiä, ja ainakin meillä ekaluokkalaiselle nuo aikuisten lippikset ovat justiin sopivia! Koko valikoiman löydät täältä.

house of Brandon

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9.

Ja sitten tälle päivälle myös toinen superhyvä alevinkki! Elloksella saa -40% lisäalen jo alennetuista tuotteista koodilla: 395715 ja tuo koodi käy myös merkkituotteisiin!

En ehtinyt vielä kurkkimaan naisten tai lasten vaatejuttuja, mutta sisustuspuolelta ainakin löytyi kaikenlaista kivaa. Alla joitain omia lemppareitani (mihin ihmeeseen saisin mahtumaan tuollaisen rottinkipöydän!) ja koko valikoima löytyy täältä.

ellos lisäalekoodi

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7.

Kivaa päivää!