VIIKON PARHAAT

karkkipurkki blogi

Tämän viikon parhaita juttuja oli…

…Vaaleanpunaiseksi värjätyt hiukset! No, näissä kuvissa väri ei kauheasti enää näy ja arvasin, että se lähtee nopskaa pois, mutta hetken ne kuitenkin olivat ihanan hattaraisen vaaleanpunaiset! Täytyy vielä hommata sellainen vaaleanpunaisten hiusten ylläpitoshampoo, niin saan näihin varmasti takaisin vielä justiin sopivan häivähdyksen karkkiväriä.

…4-vuotiaan lukuinnostus ja se, että lapsi oppi lukemaan vokaalitavuja! En kestä miten onnellinen ja ylpeä lapsi oli, kun hoksasi miten tavuja luetaan. Lapsen into oppia lisää on aivan hirmuinen, ja luulen, että silloin kun lapsi on luonnostaan kovin innostunut oppimaan lukemaan (tai ihan mitä vaan), niin silloin oppiminen myös onnistuu helpoiten.

…Uintikauden aloitus. Mies halusi upgreidata lasten puhallettavan kahluualtaan sellaiseen 6000 litraa vettä vetävään lasten uima-altaaseen ja loppuviikosta korkattu allas on ollut arvatenkin ihan mieletön hitti. Edes jääkylmä vesi (sellainen 18 astetta tällä hetkellä, hrrr…) ei ole hidastanut menoa, hah!

lifestyleblogi 40+

…Grillissä paistetut pitsat. Meidän kesän ykkösgrilliherkku näyttää olevan pitsa! Parasta on, kun jokainen saa itse täyttää oman pitsansa juuri niillä omilla lempparitäytteillään. Kuumassa grillissä pitsakiven päällä paistettu pitsa on kyllä niin lähellä pitseerian pitsoja, kuin kotona vain on mahdollista tehdä!

…Pihapuuhat. En varsinaisesti ole mikään viherpeukalo, eikä nytkään olla juurikaan perinteisiä puutarhahommia tehty (vaikka kyllä pitäisi…), mutta kaikkea muuta kivaa ollaan pihaan laitettu. Tällä hetkellä mies puuhastelee meidän terassin yhteyteen pientä ulkotulipaikkaa ja siitä tulee varmasti tosi kiva!

…Kesävaatteiden korkkaus! Vitsit miten kivaa on ollut tällä viikolla sovitella kesävaatteita ja ottaa niitä ihan oikeasti jo käyttöönkin! Löysin itselleni aivan superkivan uuden kesävaatelempparin, josta kuvia tulossa myöhemmin, mutta vinkkinä, että Elloksella on tällä hetkellä mm. paljon kesän mekkouutuuksia jopa -40% alessa! Valikoiman löydät täältä.

Kivaa sunnuntaita!

*Sis. mainoslinkin