WEEKEND DEAL!

Sis. mainoslinkkejä

Sain juuri korvanappiini tiedon aivan loistavasta alekoodista! Tämän viikonlopun ajan koodilla: 395718 saa -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta Ellokselta, ja tuo alekoodi toimii myös merkkituotteisiin! Koodi on voimassa 3.6. asti ja se koskee lasten, naisten ja miesten tuotteita.

Ensi viikolle on luvattu helteitä (jee!), joten nyt on hyvä hetki täydentää kesämekko- ja sandaalivalikoimat kuntoon. Mä tilasin hiljattain lapsille nuo Kavatin nahkasandaalit (alekoodi toimii näihinkin!), jotka saapuivat justiin sopivasti seuraavia hellepäiviä odottamaan, joten meillä alkaa olla nyt lasten kesäkamppeet aikaslailla kasassa. Omaan kaappini saisin kyllä sopimaan jonkin kivan ja keveän kesämekon ja sellainen isolierinen olkihattu olisi niille hellepäiville varmasti aika ihana myös! Yhdet juhlatkin olisi kesäkuulle tiedossa, eli aivan loistava (teko)syy kurkkia myös juhlamekkovalikoimaa, hih!

Koko Elloksen valikoiman löydät täältä ja tuo koodi siis voimassa 3.6. asti.

Sellainen pieni mainoskatko tähän väliin ja kivaa toukokuun vipaa iltaa!

ellos alekoodi
ellos alekoodi

Mukavaa viikonloppua!