PARHAAT ALETÄRPIT SISUSTUKSEEN!

Sis. mainoslinkkejä

Mulla on taas pieni ostoslista tehty kesän alemyynteihin (jotka ajattelin tälläkin kertaa hoitaa kätevästi kotisohvalta käsin ilman aleruuhkia!) ja tällä kertaa listalta löytyy pari juttua meidän kotiin. Aleostoslistalta löytyy ainakin uusi pussilakansetti meidän vanhempien makuuhuoneeseen ja paras lakanavalikoima löytyy Ellokselta, jossa juuri käynnistyi kesän alemyynnit!

Luulen, että päädyn noihin kollaasista löytyviin iloisen keltaisiin lakanoihin, sillä ne ovat aivan ihanan pirteät ja kivan kesäiset. Tuohon kollaasiin keräsin muitakin lemppareitani Elloksen aleosastolta, josta löytyy paljon tuotteita jopa -70% alella! Lakanoiden lisäksi Elloksella on ihan mielettömän hyvä valikoima päiväpeittoja, ja jos olisi mitään järkeä omistaa useita päiväpeittoja, tilaisin heti kollaasin ihanat pellavaiset päiväpeitteet, eli tuon ihanan mintun ja suloisen roosan!

ellos ale
  1. Päiväpeitto pellavaa
  2. Leikkuulauta
  3. Keltainen pussilakanasetti
  4. Vuodekatos
  5. Frillalakanat 
  6. Pyöreä ryijymatto
  7. Helmalakana pellavaa
  8. Samettirahi 
  9. Roosa pellavapäiväpeite

Siinäpä mun lemppareita, ja koko alevalikoiman (myös vaatteita yms!) löydät täältä!

Aurinkoista viikkoa!