MYYTY UNELMA

lifestyle blogi

Mulla on aina ollut paljon haaveita ja unelmia. Ovat ne sitten liittyneet vaikka johonkin huikeaan lomareissuun tai vaikka uuteen yritysideaan, on mulle ollut tärkeää aina yrittää toteuttaa nuo haaveet.

Yksi suuri unelma on ollut oman tuotemerkin perustaminen. Ja miten ylpeä ja onnellinen olinkaan, kun toissa vuoden lopulla lanseerattiin Laa Laa Living, meidän oma rakkaudella luotu brändi! Eikä kyse ollut mistä tahansa tuotteesta, vaan valikoimassa oli suunnittelemamme hauskan muotoiset seinäristikot, jollaisia ei oltu koskaan aikaisemmin nähty. Vastaavia ei löytynyt Suomesta, mutta ei myöskään Suomen rajojen ulkopuolelta, vaikka kuinka laitettiin Google laulamaan vaikka minkälaisilla hakusanoilla. Oltiin luotu jotain aivan uniikkia ja omaa.

Mutta sitten meidän elämään tuli vähän kaikenlaista. Tuli uusia unelmia ja haaveita ja aivan käsittämättömän mielenkiintoisia juttuja. Kukaan ei kuitenkaan antanut lisää tunteja vuorokausiin, tai lisää päiviä viikkoihin. Aika ei vain millään riittänyt enää kaikkeen ja toisaalta musta tuntui myös, ettei mulla ollut enää uutta annettavaa brändille.

Niinpä pitkän (todella pitkän ja vähän liiankin pitkän) harkinnan jälkeen päätettiin myydä Laa Laa Living. Onneksemme kiinnostuneita oli aivan hurjan paljon ja muutaman tosiostajan joukosta löydettiin aivan loistava jatkaja brändille. Voisi kuvitella, että olo on nyt haikea (no ehkä vähän sitäkin), mutta päällimmäinen fiilis on innostunut. En malta odottaa, että saan seurata sivusta brändin kehittymistä, sillä uskon, että osaavissa käsissä tässä on aineksia vaikka mihin!

Ja kun jostain luopuu, saa aikaa sitten jollekin muulle. Kaikille niille muille mua kiinnostaville jutuille. Tätä blogiakin mun on ollut vähän ikävä, kun en ole kauheasti tänne ehtinyt, mutta ehkäpä jatkossa ehdin pistäytyä tännekin vähän useammin.

Nyt kuitenkin nautin tästä elämäntilanteesta juuri tällaisena, mieli avoinna uusille haaveille ja unelmille!

Ihanaa viikonloppua!