KOLME EDULLISTA KOSMETIIKKASUOSIKKIA

Sis. mainoslinkkejä

Mun mielestä on kivaa, kun joskus sattuu löytämään jonkin tosi edullisen (kosmetiikka)tuotteen, joka osoittautuukin ihan hitiksi ja jää pysyväksi suosikiksi. Nämä kolme tuotetta ovat juuri sellaisia! Jokainen maksaa vain muutaman euron ja nämä kaikki ovat suosikkejani, joita ostan aina uudelleen ja uudelleen.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumia olen hehkuttanut aikaisemminkin, mutta oli ihan pakko silti nostaa se näihin edullisiin kosmetiikkalemppareihini. Tämä taikaliemi maksaa alle kymmenen euroa, ja on aivan käsittämättömän hyvä tuote! Ainakin mun omilla kasvoilla tämän vaikutuksen todellakin huomaa jo parin päivän käytön jälkeen, kasvot ovat paljon freesimmän näköiset. Mulla oli tästä hetken taukoa, kun edellinen pullo loppui ja halusin käyttää kaapissa olleet hoitovedet loppuun. Nyt kun taas tilasin tätä, niin en meinannut uskoa silmiäni, miten huikea ero ihossa taas parin päivän käytön jälkeen oli, tämä siis todellakin toimii! Seerumia levitetään pari pisaraa kasvovoiteen alle ja tämä on kyllä aika riittoisa puteli.

The Ordinarylla on tosi paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita, ja seuraavaksi ajattelin testata saman merkin Buffet seerumin, josta olen kuullut ihan hirmuisesti kehuja. Tämä on ikääntyvälle iholle tarkoitettu, ja kaikenlaiset ikääntymisen merkkejä hoitavat tuotteet kyllä kiinnostavat. Tämä tosin on muista The Ordinaryn tuotteista poiketen hieman kalliimpi, mutta siltikin alle kaksikymppiä!

Ja alevinkkinä vielä, että 2.7. asti myös näistä valmiiksi edullisista The Ordinaryn tuotteista saa -30% alen koodilla: 395455

Arvaatteko mistä mun pitkäaikainen silmänympärysvoidesuosikki on peräisin? No Lidlistä!!! Tämä Lidlin Cien Q10 anti-wrinkle silmänympärysvoide on varsin toimivat tuote, se kosteuttaa hyvin, levittyy helposti ja on muutenkin kaikin puolin loistava löytö. Siinä missä yleensä silmänympärysvoiteista saa pulittaa melko suolaisiakin hintoja, maksaa tämä riittoisa tuubi alle kolme euroa!

Organic Shopin Banana milkshake vartalovoiteesta mulla on menossa vasta ensimmäinen purkki, mutta ei takuulla viimeinen. Tämä on niin herkullisen tuoksuista, että tekisi mieli hakea lusikka ja syödä tätä! Onneksi tuossa purkin kyljessä kuitenkin muistutetaan: ”Don’t eat me”, haha!

En muista tarkalleen mitä tämä maksoi, mutta olisikohan ollut jotain kuuden euron paikkeilla. Olen käyttänyt monia muitakin Organic Shopin tuotteita, ja kaikki ovat olleet aivan mielettömän ihanan tuoksuisia ja superedullisia. Niin ja hyviä myös! Nämähän ovat muuten luonnonkosmetiikkaa, eli siitäkin plussaa!

kosmetiikkaa blogi

Siinäpä kolme superedullista kosmetiikkasuosikkiani. Listaan olisi voinut kyllä lisätä vielä nämä pari lempparia:

  • Cien cleaning mousse, eli meikinpuhdistusvaahto Lidlistä (!!!). Tätä olen käyttänyt ihan hullun kauan, en edes muista milloin olen ostanut ekan pullon tätä putsaria, joka maksaa muistaakseni jotain neljän euron paikkeilla. Tämän valmistus jossain vaiheessa lopetettiinkin, mutta ilmeisesti moni muukin oli tähän edulliseen putsariin koukussa, sillä asiakkaiden toiveesta puhdistusvaahto palasi aikas vikkelään takaisin kaupan hyllyille.
  • Essence lash princess false lash effect mascara (Huh, mikä nimi!!!). Olen kokeillut muitakin Essencen ripsareita, mutta tätä olen ostanut varmaan kolme kertaa putkeen. Ihan kelpo ripsari siis ja hintaa muistaakseni kolmen euron paikkeilla. Ihanan halpaa!

Onko teillä joitain edullisia kosmetiikkalemppareita?