LOISTAVA LISÄALEKOODI ALETUOTTEISIIN!

sis. mainoslinkkejä

Tämän viikon ajan on aivan hurjan hyvä tilaisuus tehdä alelöytöjä aivan pilkkahintaan, sain nimittäin huikean lisäalekoodin jaettavaksi, jolla saa aletuotteet entistä huokeampaan hintaan!

Koodilla: 395725 saa -30% LISÄALEN Ellos-valikoiman kesäalesta! Koodi on voimassa 2.7. asti.

Sisustuspuolelta voi tehdä aivan loistavia alelöytöjä, siellä on mm. aivan ihania pellavapäiväpeittoja ja pellavapussilakanasettejä -50% alella, paljon muitakin päiväpeittoja ja pussilakanasettejä, mattoja, verhoja ja vähän kaikenlaista. Alet näyttää olevan -30% ja -70% välillä ja noista alehinnoista tosiaan saa vielä -30% lisäalen koodilla 395725.

Keräsin alle muutamia omia lemppareitani, mutta näiden sisustusjuttujen lisäksi kannattaa toki kurkata myös vaatepuolellekin, jos vaikka omaan tai lasten vaatekaappiin on jotain uutta hakusessa.

Tuolla samalla koodilla saa muuten myös Ellos-valikoiman naisten ja miesten normaalihintaisistakin tuotteista -25% alen, jos sattuu käymään niin, että aletuotteiden sijaan lempparit löytyykin uutuuksien puolelta!

ELLOS lisäalekoodi

Tämä pellavapäiväpeitto on aivan ihana! Meiltä löytyy tämä valkoisena, mutta tuo mintunvärinenkin on tosi kaunis. Pellavapäiväpeitot ovat melko hintavia, mutta tämä on nyt -50% alessa ja lisäksi tuolla koodilla saa vielä sen -30% lisäalen!

2. Tällaiset pienet hyllyköt on mun mielestä tosi kivoja ja sopii niin makkariin, lastenhuoneeseen, kuin vaikka keittiöönkin.

3. Tämä sama päiväpeitto löytyy meidän koululaisen huoneesta valkoisena, ja tämä oli lähtöhinnaltaankin tosi edullinen!

4. Vuodekatokset ovat vaan aivan mielettömän ihania, onneksi meiltäkin löytyy sellainen, hih!

5. Pellavapetivaatteet aivan hirmuisen suloisessa sävyssä!

6. Meillä on ollut joulukuusta asti tarkoitus ostaa olohuoneeseen uudet verhot, mutta en ole oikein muistanut koko hommaa! Tässä olisi kyllä yksi hyvä vaihtoehto.

7. Helmalakana on ollut varmaan jo usean vuoden ajan ostoslistalla, ja tämä olisi kyllä tosi kiva, kun on näin simppeli, eikä mikään röyhelöinen. Matskuna vielä ihana pellava!

8. Näin pirteän värisistä lakanoista herää varmasti aina hyvällä tuulella!

9. No niin, jos olisi mitään järkeä omistaa useita päiväpeittoja, haluaisin myös tämän!

Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä?