LEMPIMEKKO ALESTA

Sis. mainoslinkin

Tilasin viime kesänä Weecosin kesäalesta harmaan Papun lyhythihaisen Kanto-mekon, joka näytti aika kivalle. Mulla oli kyllä ollut aikaisemminkin Kanto-mekko pitkillä hihoilla, mutta sama mekko näytti lyhyillä hihoilla paljon ihanammalle. Ja niin se olikin! Mekko oli niin ihana, että mun oli aivan pakko tilata toinenkin samanlainen mekko, pinkkinä ja hups, vielä kolmaskin, hassussa nakkikuosissa!

Nakkimekko näytti kyllä niin hassulle, että mietin sen päätyvän sellaiseksi hyvänmielen rennoksi kotimekoksi, en se päällä varmaan mihinkään kehtaisi lähteä. Mutta tiedättekös (no saatatte tietääkin), tuosta mekosta tuli mun ehkä kaikkien aikojen lempparein mekko, jota olen kyllä käyttänyt suunnitelmieni mukaan kotimekkona, mutta myös synttärimekkona, laivamekkona, museomekkona, turvamekkona, kauppamekkona ja mihin ikinä vaan tarviikaan jotain lempparivaatetta -mekkona. Aika kannattava aleostos! Malli on mukavan rento, alaosasta kivan väljä, mutta ylhäältä kuitenkin istuva. Mekko on mukava päällä ja juuri polven ylle tuleva helman pituus riittää siihen, että mekkoa voi pitää kesällä sellaisenaan, vaikka kiva se on leggareittenkin kanssa.

Niin, että sitä vain tulin nyt sitten vinkkaamaan, että näitä IHANIA mekkoja (tämän kesän väreissä) löytyisi nyt superloistavalla -50% alella!!! Ihan kamalasti ei kyllä kokoja ollut jäljellä, jostain väristä taisi olla vielä kaikkia kokoja, ja osasta oli vain XS-kokoa jäljellä. Tuo XS on tällaiselle mun kokoiselle (olen varmaankin enemmän S-kokoa) justiin sopiva, mitoitus on mun mielestä aika reilua.

Aika paljon muutakin kivaa löytyy tuolla -50% alella Papun naisten- ja lastenvaatteita, että kantsii kurkata ja käydä poimimassa omat lempparit ostoskoriin. Ehkäpä sieltä löytyy jokin uusi lempparivaate?

finago solo kokemuksia

Mukavaa viikonloppua!