TÄTÄ SÄVYÄ HALUAN MEIDÄN KOTIIN!

Sis. mainoslinkkejä

Tiedetään, tiedetään, ei ole vielä edes heinäkuun puoliväli, mutta silti. Silti jo vähän salaa mietin syksyisiä juttuja!

Aina keväällä tekee mieli kaivaa kaikki mahdolliset ihanat karkkisävyt esiin (joita meidän kotoa kyllä löytyy ympäri vuoden), kun taas syksyisin ihastun niihin maanläheisiin trendisävyihin. Ja AINA syksyisin (tai tälleen hyvissä ajoin jo kesällä…) iskee pikkuinen sisustuskuume.

Siinä missä keväällä maalasin meidän eteisen seinän vaaleanpunaiseksi, en aikonut tarttua nyt beigeen maalipurkkiin (päin vastoin, haluaisin löytää täydellisen mintun meidän olkkariin!), mutta jotain beigeä haluaisin meillekin. Meidän kodissa on paljon harmaata ja pastellisävyjä, enkä nyt aikonut mitään suuren suurta (ainakaan vielä, köh) hankkia, mutta esimerkiksi tekstiileillä on helppo päivittää kodin ilmettä.

Elloksella on parhaillaan kiva kamppis sisustuksessa, sillä koodilla 405703 saa -20% alennuksen kaikista Ellos Home tuotteista ja ale koskee tällä kertaa myös huonekaluja!

Keräsin nyt alle muutamia beigejä ja maanläheisiä lemppareitani, tykkäättekös te samoista jutuista? Ja täältä löydät koko valikoiman.

ellos sisustus alekoodi

Pellava on materiaalina aivan ihana, ja petivaatteisiin se sopii mun mielestä aivan erityisen hyvin. Pellava on samaan aikaan viileä ja lämmin, eli sitä voi käyttää niin kesähelteillä, kuin talven koleissa keleissäkin. Tämä pellavabeige pussilakanasetti yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen on mun mielestä tällä hetkellä aivan mielettömän ihanan näköinen yhdistelmä!

sisustus alekoodi

Voi vitsit miten ihastuin näihin tuoleihin! Mulla on haaveissa jossain vaiheessa maalauttaa meidän keittiönpöytä valkoiseksi ja silloin sen pariksi sopisi hyvin tämän väriset tuolit. Tuo rottinkinen istuin on tosi kaunis, mutta pienten lasten kanssa ei kyllä ehkä kaikkein käytännöllisin, ellei sitten ole kovin innokas putsailemaan tippuneita puuroja ja kiisseleitä tuolta rottingin väleistä. Mutta ehkä sitten, kun lapset ovat isompia, voisi tällaiset tuolit olla kivat, haha!

ellos alekoodi

Tässäkin kuvassa ihastuin näihin kauniisiin sävyihin! Beigeä ja valkoista, miten kaunista. Jos meillä ei olisi jo tuollaista vuodekatosta (postaus siitä täällä), niin en ehkä voisi olla tilaamatta tätä beigeä katosta. Tykkään kyllä silti hirmuisesti siitä mintunvärisestäkin, ja se sopii meidän kotiin varmasti kaikkein parhaiten.

sisustus ellos

Näitä hamam-pyyhkeitä on kehuttu niin paljon, että tilaan varmasti jossain vaiheessa tällaiset meillekin! Näissä on siis toinen puoli kangasta ja toinen puoli froteeta.

ellos alekoodi

Helmalakanoita olen katsellut nyt niin kauan, että tilasin sellaisen meille. Meidän sänky on vaan vähän hankalan korkuinen, kun 45 cm helmalakana jää hassun vajaaksi, mutta 65 cm lakana taas olisi aivan liian korkea ja jäisi rumasti ruttuun lattialle. Tämä pellavainen helmalakana olisi kyllä kaikkein ihanin, mutta tilasin nyt ensin edullisemman puuvillaisen lakanan, että voin vähän katsella miltä se meidän hassun korkuisessa sängyssä näyttää. Jos se on niin ihana, kuin toivon, niin sitten voisin satsata pellavaiseen versioon.

ellos alekoodi

Meillä on tämä sama pikkuinen penkki mustana, ja se on kyllä ollut niin kiva, että aion tilata samanlaisen myös meidän tuulikaappiinkin, kunhan ehditään sinne saakka maalauspuuhissa. Vaikka tämä puunvärinen miellyttäisi nyt kaikkein eniten, tilaan varmasti toisenkin penkin mustana, koska tykkään, että penkit ovat kuitenkin keskenään saman värisiä.

ellos alekoodi

Tämä päiväpeitto on vaan ehkä maailman kaunein! Tykkään ihan hirmuisesti tästä sävystä ja muutenkin koko peitosta. Meillä vaan on aivan ihana valkoinen pellavapäiväpeitto, joten uudelle ei harmillisesti ole kyllä yhtään tarvetta. Mutta jos olisi, tilaisin varmasti tämän päiväpeiton (tai ehkä sittenkin sen, mikä meillä jo on, haha!).

ellos alekoodi

Voihan unikko! Sain monen muun tavoin unikkoähkyn silloin 2000-luvun alussa, kun unikkoa oli aivan JOKA paikassa! Edelleen meiltä löytyy unikko-kahviastiasto, ja ehkä se saa riittääkin. Vaikka yleensä tykkään yksivärisistä tai raidallisista pussilakanaseteistä, niin jollain hassulla tavalla tykkään kuitenkin kyllä kovasti tästä unikostakin!
Nämä Marimekon tuotteet ei kuulu tuohon Elloksen alekamppikseen, mutta kannattaa silti käydä kurkkaamassa kaikki Marimekon tuotteet, sillä siellä on tosi paljon tuotteita jopa -50% alessa! Kaikki Marimekon tuotteet löydät täältä.

Sellaisia lemppareita tällä kertaa!
Arvaattekos mitä näistä tilasin meille (muutakin, kuin sen helmalakanan)?