MAKUUHUONEEN PÄIVITYSTÄ ALEHINNOIN!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Eipä ole viime päivinä aivan kauhean paljoa tullut vietettyä aikaa sisällä! Ollaan viipotettu ulkona aamusta iltaan ja katettu ruuatkin takapihan terassin varjoisan katoksen alle.

Mutta nukkumassa me ollaan käyty sisällä ja aika ihanaa onkin ollut iltaisin kömpiä viileiden pellavalakanoiden väliin!

Mun salaisella sisustustoivelistalla on ollut pellavan värinen pellavapussilakanasetti makuuhuoneen syysilmettä piristämään ja sellainen löytyikin Ellokselta*. Elloksella on parhaillaan tekstiilipäivät ja tämäkin pellavasetti on nyt -25% alessa!

Tekstiileillä on kyllä mukavan helppo ja nopea piristää kodin ilmettä, tai vaihtaa vaikka koko kodin värimaailmaa. Meillä on makkarissa oikeastaan vain valkoista ja harmaata seinissä ja kaluisteissa, niin petivaatteiden väriä vaihtamalla saa muutettua helposti koko huoneen tunnelmaa. Petivaatteiden materiaaleina mun lempparit on pellava ja ihanan pehmoinen trikoo, mutta ihan perus puuvillaakin meiltä kyllä löytyy. Kuoseja ei ole meidän petivaatteissa Marimekon raitoja lukuunottamatta ollenkaan, vaan tykkään eniten yksivärisistä petivaatteista.

Ihastuin vähän aikaa sitten helmalakanoihin ja ajattelin, että sellaisella saisi hyvin peitettyä sängyn tylsän rungon piiloon. Meidän sänky on vaan vähän hassun korkuinen, sillä normaali 45 cm helmalakana on pikkuisen liian matala, kun taas jenkkisängylle tarkoitettu 60 cm helmalakana jäisi rumasti ruttuun lattialle. Tilasin kuitenkin kokeeksi edullisen puuvillaisen helmalakanan* ja sehän sopiikin oikein hyvin meidän sänkyyn! Lakana jää kyllä hieman vajaaksi, mutta tykkään siitä silti (ja olisin toki voinut silittää lakanan, ennen kuin nappasin kuvat, mutta en nyt malttanut!). Alunperin olisin halunnut sänkyyn pellavaisen helmalakanan, mutta en viitsinyt tilata sellaista, kun en oikein tiennyt sopiiko lakana ollenkaan meidän sänkyyn. No, sopii näköjään, joten varmasti jossain vaiheessa päivitän lakanan pellavaiseen vastaavaan.

Tykkään pitää tuolla meidän sängyssä isompia tyynyjä petauksessa tavallisen kokoisten tyynyjen takana ja päivitin nyt samalla noiden isojen tyynyjen päälliset valkoisiksi*, mikä raikasti kivasti ilmettä.

Kesälomalla on ollut mukavaa loikoilla sängyssä aamuisin pitkään (eli ainakin viisi minuuttia, kunnes joku on ollut jo aamupalaa vailla tai koira on halunnut ulos, haha!), mutta ihan kohta täytyisi taas opetella käyttämään herätyskelloa ja nousta sängystä salamana laittamaan lapsia kouluun ja päiväkotiin. Onneksi vielä muutama päivä lomaa ja kaikkea mukavaa vielä tiedossa!

Elloksen lisäalekoodikin on vielä hetken voimassa, eli koodilla 405712 saa Elloksen aletuotteista -50% lisäalen ja alennetuista merkkituotteista -20% lisäalen. Alevalikoima löytyy täältä!

ellos home

ellos sisustus
ellos sisustus

Mukavaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä