WANHA MARKKI – IHANIN KOTIELÄINPUISTO IKINÄ!

Me ollaan käyty lasten kanssa monenlaisissa kotieläinpuistoissa. Osa niistä on ollut hurjan kivoja, osa vähän rähjiä ja osasta on tullut meidän lemppareita, joissa käydään aina uudestaan ja uudestaan. Kaikkein ihanin ja sympaattisin kotieläinpuisto on ollut Ylistarosta löytyvä eläinten vanhainkoti, Wanha markki!

Alue on jotenkin ihan hirmuisen sympaattinen ja tykkään, kun siellä on siistiä ja näkee, että paikoista ja eläimistä on pidetty hyvää huolta. Kaikkein ihanin juttu on kuitenkin se, että useat eläinvanhukset köpöttelevät Wanhan markin alueella ihan vapaina, ja niitä saa käydä silittelemässä ja halailemassa. Aivan parasta!

Hauska yksityiskohta oli myös pikkuiset herkkupussukat, joita eläimille sai ostaa eurolla. Me ostettiin pussit vuohille, hevosille ja kalkkunoille (muut pussit olivat jo loppuneet, kun me ehdittiin paikalle, eläimiä ei tietenkään voi syöttää aivan rajattomasti, joten myynnissä on aina vain tietyn verran ruokaa) ja lapset olivat tietenkin aivan innoissaan, kun saivat ruokkia eläimiä.

Suurimmassa osassa kotieläinpuistoja kaikki eläimet ovat aitauksissaan ja osassa on myös eläinten ruokkiminen aivan kokonaan kielletty, joten tällainen paikka, jossa eläimet saavat kulkea vapaana ja niitä saa ruokkia, on kyllä tosi ihana.

wanha markki

wanha markki
wanha markki

wanha markki

wanhamarkki
wanha markki

wanha markki

Ps. Huomasitteko jo edellisen postauksen mielettömän hyvän lisäalekoodin? Eli koodilla 405710 saa Elloksen oman valikoiman aletuotteista -50% lisäalen ja alennetuista merkkituotteista -20% lisäalen! Alekoodi aktivoituu, kun klikkaat tästä* ja lisäale näkyy sitten suoraan ostoskorissa.

*mainoslinkki

Aurinkoista päivää!