SE TÄYDELLINEN PÖYTÄLAMPPU

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulla on ollut jo vuosien ajan sisustusasioissa periaatteena, etten osta mitään ”väliaikaisratkaisuja”. Odotan mieluummin niin kauan, että se täydellinen ratkaisu löytyy, kuin että haalisin meidän kotiin sellaista tavaraa, josta en ihan oikeasti pidä.

Meidän olohuoneeseen olen etsiskellyt täydellistä pöytävalaisinta p-i-t-k-ä-ä-n. Siis usean vuoden ajan! Mutta koska kyseessä ei ole ollut mikään supertärkeä tai välttämätön esine, vaan ennemminkin kiva lisä meidän olkkariin, en ole mitenkään aktiivisesti googletellut tai kierrellyt kivijalkakaupoissa lamppua etsien. Ajattelin, että se oikea tulee kyllä sitten aikanaan vastaan.

Jaa että millaista valaisinta sitten etsin? No, jotain tyylikästä, ajatonta, modernia. En nyt oikein tarkkaan tiennyt itsekään, ja varmasti sen takia sitä sopivaa ei tuntunutkaan löytyvän.

Kunnes nyt. NYT se täydellinen pöytävalaisin osui silmieni eteen, enkä todellakaan tiennyt etsineeni *hassua harmaata pupuvalaisinta! Mutta voi vitsit miten ihana ja justiin sopivan hassu ja leikkisä meidän kotiin. Tokihan tämä on varmasti ”virallisesti” lastenhuoneeseen tarkoitettu, mutta viis siitä, tämä pupuliini saa jatkossa ilahduttaa meitä olohuoneen paraatipaikalla.

Koska meidän olkkari on vähän mullin mallin, kun ollaan tässä vaihdeltu huonekalujen paikkaa ja taulut ja listatkin odottaa edelleen kiinnittämistä yli puoli vuotta seinien maalauksen jälkeen (kröhöm…), en löytänyt kovinkaan kuvauksellista paikkaa meidän keskeneräisestä olohuoneesta. Niinpä otin kuvat muualla meidän kodissa, mutta näistä näette millaisen lamppusöpöliinin löysin. Katsotaan, jos saan myöhemmin kuvat sieltä olohuoneen puoleltakin.

lastenhuone blogi
sisustusblogi
sisustusblogi

Valaisimeen ei kuulu ollenkaan varjostinta, ja se on tarkoitettu, että sitä pidetään sellaisenaan. Ehkä lastenhuoneessa se toimisikin niin, mutta olohuoneeseen halusin, että lampussa on myös varjostin. Meiltä löytyi tuollainen valkoinen pellavavarjostin, joka kiinnitetään polttimoon, ja se saa nyt kelvata toistaiseksi. Jään odottelemaan, että se täydellinen varjostin osuu seuraavaksi silmiini!

Elloksella on tullut ihan valtavasti ihania sisustusuutuuksia, käykäähän kurkkaamassa, ja poimimassa omat lempparit talteen! Tällä hetkellä Elloksella onkin kiva kampanja käynnissä, kodinvalikoimasta (myös merkkituotteista ja huonekaluista!) saa -20% alen koodilla: 405715

Supersuosittu lastenvaateale on vielä voimassa muutaman päivän ajan, eli syksyn UUTUUKSIA saa nyt jopa -25% alella ja tuo ale koskee myös merkkituotteita! Lastentuotteet löydät täältä.

Ja kannattaa kurkata myös aleosasto, sieltä voi tehdä vieläkin kivoja löytöjä aivan mielettömän hyvillä aleprossilla. Mä tilasin tuossa joku aika sitten mm. lasten lenkkareita 8 eurolla ja mm. talvikengät jemmaan muutamalla eurolla! Koodilla 405713 saa aletuotteista jopa -50% lisäalen! (Elloksen oman valikoman aletuotteisiin tulee -50% lisäale, alennettuihin merkkituotteisiin tulee -30% lisäale). Alevalikoiman löydät täältä.

sisustus blogi
sisustusblogi
sisustusblogi

Onko teillä joitain pitkäaikaisia sisustushaaveita?

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä