VIELÄ EHTII OSTAA TOPPAVAATTEET ALESTA JEMMAAN!

Sis. mainoslinkkejä

Vaikka yleensä en juurikaan osta lapsille alesta seuraavan koon vaatteita jemmaan, on tässä(kin) asiassa yksi poikkeus. Toppavaatteet!

Meillä on ollut lapsilla aina useampi toppavaatesetti talveen, esim. kaksi haalaria ulkoiluun ja yksi takki siistimpään menoon (tiedän, että monelle riittää yksikin setti, mutta tämä on ollut meillä useana vuonna hyväksi havaittu kombo). Ainakin osa talvikamppeista kannattaa ostaa alemyynneistä jemmaan, sillä niin voi säästää ihan hurjan summan rahaa!

Ainut huono puoli on se, että talvivaatteet täytyy ostaa ihan hirmuisen aikaisin, jos niitä mielii saada hyvään hintaan alemyynneistä. Yleensä siis jo edellisen talven jälkeen (toppaa myydään luonnollisesti talvisesongin jälkeen alessa, kun taas kesän jälkeen alemyynneistä löytyy t-paitaa, shortsia ja muuta kesäkampetta). Mä ostin pojille Reiman alemyynneistä tosi hauskat talvivaatteet tulevaa talvea odottamaan jo tammikuussa, mutta huomasin, että näitä on edelleen *Reiman alessa myynnissä!

reima ale

Tilasin tosiaan viime talvena koululaiselle tuon *Reiman Skaidi-takin (tästä on vielä tosi hyvin kokoja jäljellä!) ja pikkuveljelle *saman kuosin toppahaalarin. Ja tiedättekö miksi nämä vaatteet ovat aivan nerokkaat? Tuo kuosi on heijastava!! Ihan loistavaa (kirjaimellisesti), sillä pimeinä talviaamuina lapsen tallustaessa koulumatkaansa, tuntuu turvalliselta laittaa lapsi matkaan vaatteessa, joka heijastaa kauttaaltaan. Toki näissä vaatteissa on Reimalle tuttuun tapaan muutenkin aivan loistavat ominaisuudet, eli vaatteet ovat vedenpitävät, hengittävät ja tietenkin myös lämpöiset.

Jos talvikamppeet tilaa yli puoli vuotta aikaisemmin jemmaan, joutuu koon tietenkin veikkaamaan vähän summissa ja toivomaan sitten vain parasta, että koko osuisi nappiin. Mä tein silloin tammikuussa niin, että tilasin seuraavat koot siitä, mitä lapsilla oli viime talvena käytössä, ja nyt noin 125 cm mittaiselle koululaiselle on odottamassa takki koossa 134 ja noin 105 cm mittaiselle kuopukselle on 110 koon talvihaalari. Ainakin nyt näyttää, että koot ovat juuri oikeat talvea varten, huh. Toisaalta olen ajatellut, että jos koot osoittautuvatkin ihan hudeiksi, saa alehintaan ostetuista laadukkaista toppavaatteista varmasti omansa pois, jos ne laittaa ensimmäisten pakkasten saavuttua jollekin nettikirpparille myyntiin.

Mutta näitä (ja vaikka mitä muitakin syys- ja talvikamppeita) löytyy tosiaan vielä *Reiman alesta, joka on käynnissä vielä tämän viikon ajan. Kaikki alevaatteet ovat -50%, jotkut jopa -60% alessa! Nyt ei enää tarvitse arpoa kokojenkaan kanssa, sillä ensimmäiset pakkaset ovat täällä varmasti jo parin, kolmen kuukauden päästä, hrrr!

*Kurkkaa alevalikoima täältä! Ps. Reiman verkkokaupan sivupalkista voit kätevästi valita kategorian esim. vuodenajan mukaan ja valita myös vain ne koot, joita etsit. Helpottaa kivasti selailua!

reima toppahaalari ale

Joko teillä on talven toppavaatteita hankittuna, vai odotatteko mieluummin tulevia uutuuksia?