KEITTIÖ KUIN MINTTUJÄTSKI!

Sis. mainoslinkkejä

Meillä on makuuhuoneita maalailtu ja sisusteltu moneen kertaan uusiksi tämän kuuden vuoden aikana, mitä tässä kodissa ollaan asuttu, mutta keittiölle ei olla tehty koskaan mitään. Vähän salaa haaveilen keittiörempasta, mutta sitä ennen päätettiin piristää keittiötä maalaamalla yksi tylsä valkoinen seinä jollain kivalla sävyllä.

Mallailtiin jo keväällä monenlaisia vaaleanpunaisia sävyjä keittiön seinälle, mutta kun se täydellinen sävy löytyi, sudittiinkin sitä meidän eteisen seinään! Eteisestä tuli kyllä aivan ihana ja tykkään siitä edelleen hirmuisen paljon, mutta en halunnut samaa sävyä kuitenkaan keittiöön. Yksi vaaleanpunainen karkkiseinä riittää ja keittiöön täytyi miettiä jotain muuta.

Hmmm… Minttujätskiä! Se olisi aivan täydellinen sävy meidän keittiöön!

keittiö suunnitelma

Tuoli // Astiat // Vahakangas // Valaisin // Hyllyt

Lopulta löysin kaksi tosi hyvää sävyä meidän kotoa, haha! Toinen on kuopuksen huoneesta löytyvä Tikkurilan Aalto ja toinen esikoisen huoneen yksi neljästä sävystä, Tikkurilan Spa. Näiden lisäksi mallailin myös Tikkurilan Scubaa. Scuba on kaunis sävy, mutta aivan liian vaalea, Aalto taas keittiöön liian sininen ja liian vähän minttu. Mutta Spa, aivan täydellinen minttujätskin sävy meidän keittiöön, sitä siis!

Keittiöremppa saa vielä odottaa muhkeampaa pankkitilin saldoa, mutta onneksi pienilläkin jutuilla on helppo päivittää kodin ilmettä. Keittö muuttuu tosi paljon jo pelkästään sillä, että valkoinen seinä maalataan, ja tämän lisäksi on muutamia muitakin pieniä suunnitelmia.

Samalla seinällä on nyt valkoinen senkki, ja sen yläpuolelle haluaisin hyllyn, johon voi asetella vaikka kaikkein kauneimmat astiat, jonkin viherkasvin tai mitä nyt ikinä keksiikään. Juuri oikeanlainen simppeli, kaunis ja edullinen Botkyrka hylly löytyy Ikeasta, ja nyt täytyisi enää miettiä riittäisikö seinälle vain yksi hylly, vai laitetaanko niitä kaksi päällekäin kuten tuossa Ikean kuvassa.

Keittiön tuolit haluaisin uusia myös ja olenkin koittanut koluta nettikirppareita läpi siinä toivossa, että silmiini osuisi siistikuntoiset (mustat) wieniläistuolit. Vielä ei ole tärpännyt, mutta huomasin, että Ellokselle on nyt tullut aivan vastaavanlaisia tuoleja kauniilla rottinkisella istuinosalla, ja nämä olisi nyt -20% alessakin!

Ja loppuun alevinkkiä muille sisustuskuumeilijoille. Elloksella on nyt loistava kampanja, jossa kaikista kodintuotteista (myös merkkituotteet ja huonekalut!) saa -20% alen!

Ai niin, arvatkaapas mitä! Mies maalaili keittiön seinän kertaalleen eilen ja toisen kerran tänään, enkä kestä miten söpö siitä tuli! Nyt vain listoja paikalleen (toivottavasti tässä ei kestä aivan yhtä kauaa, kuin olkkarin puolella, josta listat puuttuvat vielä 8 kk maalauspuuhien jälkeenkin, kääk!) ja yksi täsmäisku Ikeaan hyllyostoksille, niin meidän minttujätskiseinä on valmis!

Kivaa uutta viikkoa!