-20% LISÄALE REIMAN ALETUOTTEISTA!

REIMA ale

sis. mainoslinkkejä

Nyt olisi taas aivan huikeaa alevinkkiä tarjolla!

Reiman aleosastolta löytyy aivan loistava valikoima ulkoiluvaatteita syksyyn ja talveen mukavan edullisin alehinnoin ja koodilla: SUPER20FI19 saatte nyt Reiman alevalikoimasta -20% lisäalen!

Valikoimassa on toki paljon muutakin, kuin ulkoiluvaatteita (kenkiä, sisävaatteita, kesävaatteita yms), mutta luulen, että moni parhaillaan miettii syksyn ja tulevan talven ulkoiluvaatejuttuja.

Kerroinkin aikaisemmin, että ostin Reiman alesta jo tammikuussa pojille heijastavaa kuosia olevat (kyllä, eikö olekin nerokas keksintö!) toppavaatteet, koululaiselle tuon kuvassa näkyvän kauniin karvareunushupullisen takin ja päikkyläiselle saman kuosin toppahaalarin. Tuota takkia näyttäisi olevan mustana tällä hetkellä joka koossa ja tästä tosiaan saa myös sen -20% lisäalen! Samaa takkia on myös sinisenä, ja siitäkin näytti olevan vielä hyvin kokoja jäljellä.

Aleprossat noissa ulkoiluvaatteissa näyttäisi olevan -40% suurimmassa osassa, mutta joitain aletuotteita löytyy jopa -50% ja -60% alella!

Mutta käykäähän kurkkaamassa valikoima, tuo lisäalekoodi on voimassa koko viikon ajan, eli 15.9. asti. Aletuotteet löydät täältä.

Mukavaa viikkoa!