JOULUMEKKO – CHECK!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen joskus vannonut, että en enää ikinä koskaan milloinkaan osta yhtään akryylivaatetta. Että panostan vain laadukkaisiin materiaaleihin, jolloin vaate on mukava päällä ja kestää käyttöä. Aika hyvin olen kyllä tässä päätöksessä pysynytkin, mutta tällä kertaa tein pienen poikkeuksen tähän omaan sääntööni. En nimittäin voinut vastustaa tätä ihanaa joulumekkoa*! 100% rakkautta (ja akryylia)!

Arvostan vaatteissa laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, sillä mikään ei ole kurjempaa kuin se, kun lempparivaate nyppyyntyy ja lörpsähtää rumaksi muutaman käyttökerran jälkeen. Nyt ajattelin, että tällaista jouluvaatetta tulee kuitenkin käytettyä sen verran vähemmän, että se (toivottavasti!) kesää hyvänä, vaikka onkin pahamaineista akryylia. Toisaalta luonnonmateriaalit maksavat luonnollisesti paljon enemmän, enkä ehkä raaskisi sijoittaa joulumekkoon kovinkaan suurta summaa rahaa.

Mekko on juuri täydellinen tähän joulunalusaikaan, ja tämä mekko päällä haarukoin sitten jouluaattona joululaatikot napaani ja avaan joulupaketit. Joulun jälkeen mekon voi pakata laatikkoon odottamaan sitten seuraavaa joulua!

Nämä Onlyn vaatteet on mun mielestä aika naftia mitoitukseltaan, ja tilasin siksi tämän mekon kokoa isompana, mitä normaalisti käytän, ja koko osui kyllä ihan nappiin.

Elloksella on taas kivoja kamppiksia, esim. Elloksen oman valikoiman naisten, lasten ja miesten tuotteista saa -25% alen koodilla: 405729, kurkkaa valikoima täältä. Myös kodintuotteita on paljon hyvässä alessa, kannattaa kurkata sisustusjutut täältä!

Neulemekkoja oli muuten Elloksella tosi kiva valikoima, kurkkaa kaikki täältä!

tyyliblogi 40+

muotiblogi 40+

lifestyleblogi 40+

Tällä kertaa puin mekon tavallisten mustien sukkahousujen kanssa, mutta ajattelin käydä ostamassa jotkut kivat neulesukkikset mekon kaveriksi. Nämä nilkkurit* tilasin nyt samalla kertaa, ja nämä onkin olleet juuri parhaat näille keleille, kun on tällainen syksyn ja talven välimaasto (aka. välikausi, näin perhekielellä). Kengät ovat kyllä sen verran lämpöiset, että niillä varmasti tarkenee myös talvella, ainakin pikku pakkasilla.

Mun joulunodotuslistalta voin nyt ruksia jouluvaatekohdan ja eilen sain laittaa ruksin myös kohtaan ”joulun ekat piparit”. Tästä se nyt alkaa, ihana joulun odotus!

perheblogi

Mukavaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä