MITEN SELVITÄ JOULUSTA ILMAN LELUVUORTA?

Meillä on ollut tapana, että lapset saavat leikellä joulun alla postilaatikkoon kolahdelleista lelulehdistä kolme kaikkein eniten toivomaansa lelua ja nämä liimataan sitten joululahjatoivelistaan. Eihän kukaan osaa koskaan vain kolmea valita, mutta idea tässä onkin, että toiveet mietitään tarkasti harkiten, sillä joulupukki (eli me vanhemmat) toteuttaa näistä toiveista vain yhden.

Lapsilla on myös kummeja, mummeja ja muita sukulaisia, jotka haluavat muistaa lapsia jouluna, mikä on toki aivan ihanaa, mutta ei kukaan tarvitse kymmentä uutta lelua saman päivän aikana! Niinpä meille onkin tullut tavaksi, että lapset toivovat lelujen ja kirjojen lisäksi myös elämyslahjoja, eli pääsylippuja kivoihin paikkoihin. Siinä onkin mun vinkki jouluisen leluvuoren taltuttamiseen! Ollaan siis jaettu noita lasten joululahjatoiveita sukulaisille niin, että lopulta lapset saavat muutaman lelun, joitain kirjoja ja parit pääsyliput. Mun mielestä on kuitenkin tärkeää, että lapset saavat nimenomaan niitä toivomiaan lahjoja, vaikka joukossa olisi joku yllärikin, sillä muuten olisi ihan hassua edes tehdä mitään toivelistoja, jos lahjaksi kuitenkin tulisikin jotain aivan muuta.

Pääsylippulahjoissa on muuten sekin etu, että niistä voi nauttia vaikka joululomalla, tulevana kesänä tai pitkin seuraavaa vuotta. Iloa riittää siis taatusti pidemmäksi aikaa, kuin joulun hittilelusta. Pääsylippuja(kin) kannattaa katsella nyt Black Fridayn aikaan, ainakin viime vuonna tein itse silloin hyviä lippulöytöjä!

Tässä muutamia lahjavinkkejä, joilla lelumäärä pysyy joulunakin maltillisena:

  • Leffaliput
  • Särkänniemen kausikortti
  • Lahjakortti Hoplopiin
  • Lahjakortti hampurilaisravintolaan
  • Liput sisähuvipuistoon
  • Liput lastenteatteriesitykseen

*sis. mainoslinkkejä

Lippuja kannattaa tosiaan katsella nyt Black Fridayn aikaan ja Black Fridayn tarjouksista voi löytää myös ne joulun lelu- ja kirjalahjatkin.

*Adlibriksellä oli aivan huikeat Black Friday alet ja valikoimassa on kirjojen lisäksi vaikka mitä muutakin, kuten leluja, lautapelejä ja joulukoristeitakin.

*Elloksella Black Friday alessa päivittäin vaihtuvat tuotteet, leluja myös!

*Jollyroomissa on myös Black Friday jo vauhdissa, valikoimassa valtava määrä leluja, vaatteita ja lastentarvikkeita.

Jos jollain on aikeissa sujauttaa vaatelahjoja pukinkonttiin, niin *Reimalla on nyt huikeassa Black Friday alessa talvivaatteita ja kenkiä.

*Lekmerillä myös Black Friday alet käynnissä, täältäkin löytyy hurja määrä leluja.

Mä ajattelin nyt selata nämä läpi, ja katsoa löytyykö jostain niitä meidän lasten toiveleluja kivalla alella!


Meinaatteko hyödyntää tämän viikon aleja lahjaostoksissa?