NYT LÖYTYY TALVIKAMPPEET ALESTA!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Nyt on ehkä vuoden paras aika hankkia puuttuvat talvikamppeet ja päivittää muutenkin vaatekaapin tilanne, sillä koko viikko on täynnä huikeita tarjouksia!

Elloksella on koko viikon vaihtuvia Black week tarjouksia, eli joka päivä tulee uudet aletuotteet ja aleprossat on näissä tosi hyviä! Täältä voit kurkata tämän päivän alejutut.

Tilasin hiljattain koululaiselle muutamia talvijuttuja (näistäkin osa nyt alessa!) ja nyt alkaa olla meidän porukan talvikamppeet kasassa!

ellos alekoodi

ellos alekoodi

ale ellos

Tuon toppatakin tilasin jo viime talven alemyynneistä ja kaikki muut puuttuvat talvikamppeet tilasin nyt Ellokselta.

Alaosaksi tilasin Reiman Takeoff-toppahousut* loistavilla ominaisuuksilla (näissä mm. 8000mm vesipilariarvo ja teipatut saumat), päähän Reiman fleecevuorellisen Pohjola-pipon* (tästä löytyy tosi monia ihania värejä!) ja jalkoihin tosi kivat Merrelin talvikengät*.

Samalla tilasin jo valmiiksi Stigan liukurin*, jota lapsi oli toivonut ja nyt vaan sitten odotellaan, että saadaan luntakin joskus!

Että täällä ollaan nyt ihan valmiina talven lumileikkeihin ja muihin pakkaspuuhiin!

Nuo Reiman kamppeet on Elloksella tällä hetkellä alessa ja kannattaa tosiaan kurkata nuo päivittäin vaihtuvat Black week aletuotteet, joita on luvassa koko viikon ajan! Mä ajattelin kurkata myös leluosastolle, jos vaikka löytäisin jo joitain joululahjoja. Aikuisten kesken me sovittiin, ettei osteta ollenkaan toisillemme joululahjoja (huh), koska kukaan ei varmastikaan mitään oikein tarvitse, mutta lapsille toki lahjat ostetaan ja se onkin ihan mukavaa puuhaa.

Elloksen Black week valikoiman löydät täältä.

ellos ale

ellos ale

Kivaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä