PEHMOISET JA PÖRRÖISET LOMASUUNNITELMAT

Sis. mainoslinkkejä

Mielikuvissani tämä joulunodotus on rauhallista ja iloista aikaa. Hörpitään höyryävää glögiä rennosti sohvalla pehmoiseen vilttiin kääriytyneenä, joululaulujen soidessa tunnelmallisesti taustalla. Kierrellään joulutoreja ja -tapahtumia kirpeässä pakkassäässä lumihiutaleiden leijaillessa taivaalta.

Todellisuudessa mun joulukuu on tänä vuonna kiireinen, vähän surullinenkin ja raskas. En ole muistanut ostaa glögiä vielä kertaakaan, eikä joulutorille huvita lähteä, kun maa on musta ja taivaalta sataa kaatamalla vettä.

Tykkään silti tästä joulunalusajasta ja odotan jo kovasti myös joulua. Eniten taidan silti odottaa joulun jälkeen alkavaa LOMAA! Mulla ei ole ollut pitkään aikaan (tarkalleen ottaen kuuteen vuoteen!) lomaa joulun jälkeen, joten tuntuu tosi mukavalle että voin ottaa lasten kanssa aivan rennosti koko joululoman ajan. Harmillisesti mies ei voi lomailla samaan aikaan, joten minnekään kauas ei nyt päästä, mutta varmasti jonnekin kuitenkin ehditään lähteä käväisemään ja muun ajan ajattelin ottaa aivan rennosti kotona lomaillen.

Odotan jo kovasti niitä pitkiä ja hitaita loma-aamuja, kun ei ole kiire minnekään. Kun ei ole pakko lähteä koko päivänä minnekään, vaan voi aamupalan jälkeen hipsiä takaisin sänkyyn peiton alle lukemaan vaikka kirjaa. Kuulostaa ihanalle!

Joitain varusteita tähän mun rentoiluun ja lomamatkaan omassa kodissani tarvitsen ja kurkinkin vähän Elloksen valikoimaa.

ellos

talja // yöpaita // pyjama // pellavalakanat // tossut // aamutakki

Elloksella on taas kivoja kamppiksia käynnissä! Koodilla: 405732 saa -20% alen tilauksen tilauksesta! Koodi on voimassa 19.12. asti ja käy myös merkkituotteisiin (naisten, lasten ja miesten tuotteet)! Kannattaa kurkata muutkin voimassa olevat kamppikset!

Veikkaanpa, että tulevan loman lempparein asu on mukava yöpaita, pehmoinen aamutakki ja pörröiset ja lämpiset tossut. Mun sata vuotta vanha aamutakki alkaa olla jo aika rähjä ja sellainen onkin nyt ostoslistalla. Ostoslistalta löytyy myös nämä ihanat lampaannahkatossut, sillä rakastan sujauttaa aamulla jalkoihin pehmoiset ja pörröiset tossut, mutta tällä hetkellä en omista tossuja ollenkaan!

Enpä malta odottaa enää joulun jälkeen alkavaa lomaani, ja kaikkia ihania pehmoisia, lämpöisiä ja pörröisiä asioita, joihin suunnittelin lomani aikana kääriytyväni!

Ps. ehtiihän ne glögit juoda joulun jälkeenkin, enkä suklaakonvehteja unohda takuulla!

Mukavaa viikkoa!