12 AJATUSTA SYNTTÄRISANKARIN ELÄMÄSTÄ

karkkipurkki blogi

Hyvää syntymäpäivää Annika!

-No, kiitos vaan!

Paljonkos sinä nyt täytät?

-41 vuotta, vaikka en kyllä sitä itse uskoisikaan (ette varmasti tekään? haha!). Olen silleen vanhanaikainen, etten oikein osaa olla muodikkaasti tyytyväinen ikääni, vaan olen jotenkin jämähtänyt sellaiseen 30 vuotiaan identiteettiin. Mutta eiköhän tämä tästä. Kai?

Onko sinulla joitain suunnitelmia tai toiveita syntymäpäivällesi?

-Juu on. Malttamattomana jo odottelen, että saanko tänään kakkua! Muuten tämä ilta menee lapsen joululuhlan juhlintaan, joten juhlitaan vähän lisää tätä merkittävää päivää viikonloppuna.

Syntymäpäivän kunniaksi saat kertoa 12 asiaa elämästä (kysymykset napattu Katjan blogista), ole hyvä vain!

ASUN: Ihan mukavasti omakotitalossa Valkeakoskella. Vaikka me asutaankin Tampereen lähikunnassa, miellän itseni jotenkin tamperelaiseksi, vaikka en ole sieltä edes kotoisin! Muutettiin miehen kanssa Tampereelle joskus viime vuosituhannen lopulla (kuulostan ihan mummolle) ja ehdittiin asua siellä aika monta vuotta. Tampereella tulee käytyä melkein viikottain, kun siellä vaan on kaikkea, ja jotenkin tuo kaupunki tuntuu kovin kotoisalle. Meidän lapsille kuitenkin Valkeakoski on se oma kotikaupunki, ja viihdyn täällä kyllä itsekin hyvin. Täällä on hyvä asua, kun Tampere on tuossa vieressä!

INNOSTUN: Aivan liian helposti vähän kaikesta! Ja kun innostun, en malta odottaa, vaan haluan saada asiat HETI tapahtumaan. Onneksi nykyisin innostun ehkä vähän aikaisempaa vähemmän, mikä on kyllä ihanan helpottavaa, huh!

IHAILEN: Ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja haaveitaan. Olen kyllä itsekin sellainen, haha! En siis kestä yhtään sellaista, että haaveillaan joistain helposti toteutettavista jutuista, mutta ei tehdä mitään niiden haaveiden eteen!

HALUAISIN: Haluan kyllä usein kaikenlaista. Esimerkiksi uusi sohva olisi nyt mukava. Sellainen jättisuuri löhösohva, johon mahduttaisiin koko porukka vaikka kuinka päin istumaan ja löhöilemään. Ai että, kuulostaa ihanalle!

RENTOUDUN: Tykkään olla koukussa johonkin kivaan sarjaan, jonka voin napsauttaa päälle sitten, kun lapset on saatu nukkumaan ja pikapikasiivous on tehty (en todellakaan pysty rentoutumaan, jos keittiö jää kaaokseen ja olohuoneen lattialla on leluja!). Nyt katson The 100 sarjaa, josta ensin ajattelin, että se on vähän hassu ja ehkä noin 20 vuotta nuoremmille suunnattu, mutta sitten sarja muuttui tosi jännäksi, ja nyt odotan malttamattomana iltoja, että pääsen seuraamaan Clarken ja muiden tyyppien selviytymistä ydinsodan tuhoamalla maapallolla (kuulostaa varmaan tosi kiinnostavalle, haha!).

LUONNETTANI KUVAA: Optimistinen innostuja! Ajattelen yleensä kaikesta tosi optimistisesti ja se on välillä vähän rasittavaakin. Toisaalta uskon, että optimistina mun elämä on paljon hauskempaa!

ILOSTUN: Siitä, että olen vihdoin löytänyt oman juttuni. Olen ollut 18 vuotta yrittäjänä ja on ollut ihanaa toteuttaa unelmiaan omien yritysten kautta, mutta juuri nyt päivystysperhetyö tuntuu paljon tärkeämmältä ja juuri siltä, mitä haluan tehdä. Välillä kyllä aivan liian rankkaa, mutta suurimmaksi osaksi ihan parasta työtä!

JOS VOISIN TEHDÄ MITÄ VAAN: Ai ihan mitä vaan? No, voisin lähteä perheeni kanssa vaikka maailmanympärimatkalle jollain ökysuurella budjetilla! Tai ihan vain jonnekin pitkälle reissulle ilman tarkempia suunnitelmia ja aikatauluja.

HALUAN YMPÄRILLENI: Hyvää mieltä! Ymmärrän, ettei aina voi olla hauskaa, eikä elämä ole pelkkää sateenkaarien ja glitterin piereskelyä, mutta ainakin sellaiseen voi pyrkiä. On usein vain omasta valinnastaan kiinni, haluaako olla hyvällä vai pahalla tuulella.

HAAVEILEN: Mulla on yleensä kauhean paljon kaikkia haaveita, mutta nyt en taida haaveilla oikein mistään! Ehkä siitä, että selviän tämän aika rankan joulukuun läpi ja pääsen aloittamaan hyvillä mielin pian joulun jälkeen alkavan loman.

EN LUOPUISI: Omasta perheestä! Monet asiat elämässä vaihtuu ja muuttuu, mutta toivon, että oma perhe on se, josta ei koskaan tarvitse luopua.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT: Joulunodotus! En oikein ehdi nyt jouluhössöttää, mutta joku jouluelokuva olisi kiva katsoa joku ilta. Rakkautta vain on ihan mun lemppari!

Psst! Elloksella -20% tilauksen loppusummasta* koodilla: 405732 ja koodi koskee myös merkkituotteita! (Voimassa naisten, lasten ja miesten tuotteisiin 19.12. asti). Kurkkaa valikoima täältä*!
*mainoslinkki

Kivaa päivää!