LÖHÖLOMAILUSUUNNITELMIA

ellos

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Nonni. Taas on paras joulu ikinä vietetty!

Me ollaan vietetty joka vuosi joulua sukulaisten luona ja tänäkin jouluna hurautettiin muutaman tunnin ajomatkan päähän joulutunnelmaa etsimään. Ja sieltä se löytyi, tutusta paikasta!

Syötiin masut pullolleen ihanaa jouluruokaa, herkuteltiin juustoilla ja maisteltiin välillä vähän suklaakonvehteja ja joulutorttuja. ”Ikuinen vappu, takapenkil jatkuu…” hyräili kuopus, kun lapsilta kyseltiin laulaisiko joku joulupukille jotain. Lapset jakoivat joulupukin apulaisina lahjapaketit ja loppuilta meni papereita auki rapistellen ja uusilla leluilla leikkien. Eikä kukaan meidän lähes 30 hengen jouluseurueesta jäänyt takuulla kaipaamaan aikuisten kesken jaettavia paketteja! Tämä oli siis eka joulu, kun päätettiin ostaa joululahjoja vain lapsille, ja tuo päätös oli mun mielestä ihan superhyvä. Koko joulu tuntui paljon rauhallisemmalta, kun lahjoista ei tarvinnut stressailla ollenkaan!

Eilen palattiin joulunvietosta kotiin ja seuraaville päiville olen suunnitellut vain rentoilua ja vähän löhöilyäkin! Taisin kyllä varata meille paikat myös leffaan ja jotain Superpark-reissuakin suunniteltiin, mutta ekaa kertaa ikinä kalenteriin on varattu paljon aikaa yökkäreissä hengailuun, sängyssä pötköttelyyn kirjoja lukien, leffailtoja ja yhteisiä lautapelihetkiä. Tavoitteena on viettää mahdollisimman paljon aikaa aamutakkiin ja pörröisiin tossuihin kääriytyneenä, ihan parasta!

Yksi pieni reissukin ehditään lomalla tehdä, sillä meillä on kolme päivää yhteistä lomaa koko perheen kesken samaan aikaan, enkä malttaisi odottaa sitäkään!

ellos
YÖPAITA* // AAMUTAKKI* // PÄIVÄPEITTO // PELLAVALAKANAT // LAMPAANTALJA* // TOSSUT*

Ja tässä nyt sitten näette miltä se täydellinen lomapäivä näyttää. Sängyssä löhöilyä yöpaita* päällä pellavalakanoihin uppoutuneena, LED-kynttilöiden lepattaessa tunnelmallisesti yöpöydällä. Jossain kohtaa voi sitten kääriytyä pehmoiseen aamutakkiin* ja upottaa jalkansa pörröisiin lampaannahkatossuihin* ja hipsiä kahvinkeittoon.

Oikeastihan en siis ole IKINÄ viettänyt tällaisia lomapäiviä kotona, koska A) en ole juurikaan ollut lomalla kotona B) en malta olla tarttumatta kaikkiin kotona odottaviin rästihommiin C) tällainen löhöily ei ole ollut pienten lasten kanssa oikein mahdollistakaan.

Mutta nyt kun meidän pojat on jo sen verran isoja (ja vietetään hetki aikaa vain oman perheen kesken), että viihtyvät mainiosti välillä omissa leikeissään (varsinkin joulun jälkeen uusilla lahjalegoillaan leikkien), ovat keskenään ulkoilemassa tai katsovat vaikka jotain leffaa, on tällaiseen rentoiluun hyvät mahdollisuudet. Jos vaan malttaa pysähtyä hetkeksi paikoilleen.

ellos
YÖPAITA*
ellos
SÄNGYNPÄÄTY // PELLAVALAKANAT // PÄIVÄPEITTO // AAMUTAKKI* // LAMPAANTALJA* // TOSSUT*
ellos
LAMPAANTALJA* // TOSSUT*

Loppuun vielä pari alevinkkiä!

En tiedä miten teillä muilla, mutta meidän lasten vaatekaapeista tuntuu puuttuvan AINA jotain. Aina jompikumpi on siirtymässä uuteen vaatekokoon tai on kuluttanut housunsa puhki. Alennusmyyntien aikaan on mun mielestä tosi kätevää ja järkevääkin päivittää lasten vaatekaapit kuntoon ja Elloksella on tosi kiva valikoima lastenvaatteita. Valikoimasta löytyy myös mm. Adidasta, josta ainakin meidän koululainen tykkää.

Elloksen sisustusalestakin olen tehnyt usein hyviä löytöjä, esim. jos uusille pussilakanoille on tarvetta, löytyy niitä usein ihan mielettömän hyvästä alesta Ellokselta. Nytkin tuotteita näyttää olevan jopa -70% alella!

Koko alevalikoiman löydät täältä.

ellos ale

Ihanaa joulukuun vipaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä