TÄLLAINEN OLISI TÄYDELLINEN VUODEN EKA PÄIVÄ

perheblogi

Kas näin, nyt sitä sitten ollaan hypätty onnistuneesti uudelle vuosikymmenelle!

Jos voisin suunnitella sellaisen täydellisen päivän, jolla aloitettaisiin uusi vuosi ja vuosikymmen, menisi se jotenkin näin:

Aamulla nukuttaisiin aivan liian myöhään (koska niin myöhään ehtii nukkua ehkä kerran vuodessa), samalla kun lapset katselisivat (aivan liikaa) lastenohjelmia telkkarista.

Sitten venyttäisiin aamupalapöydässä piiiiitkääään, koska se on ihan parasta!

Sopivasti rentoilua (lounasaikaan syödyn) aamupalan jälkeen ja sen jälkeen voisi lähteä aurinkoiseen ja kirpakkaan talvisäähän retkeilemään (retkeily on ihanaa!).

Alkuun tietenkin kuunneltaisiin sitä koska-ollaan-perillä-jalkoihin-sattuu jupinaa, koska se vain kuuluu asiaan ja viisivuotiaan elämään. Oikeasti tietenkin olisi mukavaa ja matka etenisi hitaasti, koska jokainen sieni, keppi ja kaatunut puu tutkittaisiin huolella. Osa näistä (keppi) kerättäisiin tietenkin mukaan, vaikka se olisikin vähän liian iso ja hankala mukana raahattavaksi.

Sitten käristettäisiin makkaroita nuotiolla, paahdettaisiin vaahtokarkkeja (vähän liian monta, tietenkin) kuumiksi ja venyviksi. Höyryävät kaakaokupit käsissä ihmeteltäisiin miten metsässä ei ole juuri ollenkaan lunta ja järvikin on jäässä vain rannasta.

Lopuksi kuunneltaisiin sitä ei-lähdetä-vielä-en-ehtinyt-kiipeillä-vielä-noilla-kivillä jupinaa, koska sekin kuuluu asiaan. Oikeasti kyllä kaikille riittäisi jo kolmen tunnin ulkoilu ja punaiset posket (ja kylmät varpaat) ja metsästä kannattaisi lähteä pois valoisalla.

Kotona pelattaisiin yhdessä lautapeliä. Ensin ihan tavallisesti ja toinen kierros jotenkin jännästi kuopuksen eduksi (koska kuka nyt haluaisi hävitä kahdesti??).

Myöhemmin syötäisiin edelliseltä päivältä jäänyttä pastasalaattia, sillä voisiko parempaa aloitusta olla uudelle vuodelle, kuin välttyä kokkaamiselta, huh.

Illalla kuopuksen nukahdettua katsottaisiin katsottaisiin esikoisen toiveesta järjestyksessä seuraavana oleva Harry Potter elokuva. Syötäisiin sitten samalla sipsejä ja suklaata, koska päätös herkuttomammasta uudesta vuodesta ei tietenkään koske leffailtoja!

Aika kiva päivä, ja juuri sellainen meidän vuoden aloitus oli. Luulen, että tästä tulee loistava vuosi!

perheblogi

perheblogi
perheblogi
perheblogi
perheblogi
perheblogi
perheblogi

Mukavaa vuoden ekaa viikkoa!