UUSI HYLLY LEGOILLE

ellos sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mun mielestä kivaa vaihtelua sisustukseen saa, kun vain järkkäilee kalusteita vähän eri paikkoihin. En edes muista miten monta kertaa meidän olkkarissa vaihtui järjestys viime vuonna, mutta muutaman kerran siellä kiepsautettiin huonekalut eri paikkoihin ja kerran vaihdettiin olohuoneen ja makkarin kalusteita vähän keskenäänkin. Silloin vietiin olohuoneessa ollut senkki makuuhuoneeseen, laitettiin sohva senkin paikalle ja tuotiin makkarista yksi kaappi tv-tasoksi. En tiedä tykkäänkö kuskata kalusteita paikasta toiseen siksi, että olen tosi paljon kotona ja katselen näitä samoja nurkkia usein, vai kaipaanko vain tavallista enemmän vaihtelua?

Uudet huonekalut olen koittanut hankkia niin, että ne tosiaan sitten kävisivät muuallekin, kuin siihen kohtaan, johon ne on alunperin tarkoitettu. Että voin jatkossakin harrastaa tätä huonekalujen paikasta toiseen siirtämistä, heh!

ellos hylly

Muistaakseni joskus vuosi sitten tilasin Ellokselta tuon hauskan pienen hyllykön, joka vaikutti ihanan monikäyttöiselle! Hyllyä soviteltiin silloin muutamaankin eri paikkaan, mutta se päätyi lopulta koululaisen huoneeseen, jonne tarvittiin juuri jotain vastaavaa hyllykköä tärkeimmille Lego-aarteille.

Kun nyt tarvittiin vessaan jotain hyllykköä, päätin tilata aivan samanlaisen hyllyn, mutta pikkuisen korkeampana. Tämä uusi hyllykkö on 130 cm korkea* ja siinä on yksi hylly enemmän, kuin tuossa matalammassa hyllykössä. Tätä samaa hyllykköä löytyy vieläkin korkeampana, kolmessa eri koossa siis ja nämä kaikki maksaa alle 100 euroa!

Enkä malttanut olla testaamatta, miltä tämä hylly näyttäisi lastenhuoneessa! Sopisi kyllä hyvin sinnekin, mutta sinne se ei kuitenkaan jäänyt, sillä huoneessa on jo sinne hyvin sopiva lelulaatikosto. Mutta ei tämä sinne vessaankaan päätynyt, jonne sen alunperin tilasin!

Koululaisen huoneessa tuo matalampi hyllykkö on ollut tosi kiva, mutta tilaa saisi (tietenkin) olla vähän enemmän, joten tämä uusi korkeampi hylly pääsi lopulta koululaisen huoneeseen Legoja säilyttämään ja siellä aikaisemmin ollut matalampi hyllykkö vietiin vessaan.

Nonni. Nyt tuntuu, että kaikki huonekalut on oikeissa huoneissa ja oikeilla paikoilla. Ainakin seuraavat viikot, heh!

Ps. Ellokselta löytyy kivasti vielä ALE-tuotteita (jopa -70%!!), kantsii käydä kurkkaamassa! Ale-tuotteet löydät täältä.

blogi sisustus
lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus

Kivaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä