TUOLIT, JOITA EN MALTTANUT ENÄÄ ODOTTAA

sisustusblogi

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Viime syksynä, kun päätettiin maalata meidän keittiön seinä minttujätskin väriseksi, oli suunnitelmissa muutama muukin pikku muutos. Maalauspuuhien jälkeen tehtiin keittöön suloinen aamiaisnurkkaus ja keittiönpöydän ympärille aloin etsimään uusia tuoleja.

Haaveissa oli löytää kauniit mustat wieniläistuolit kierrätettynä. Bongasin kyllä jo tuolloin Ellokselta juuri sellaiset tuolit, joita olin etsinytkin, ihanat Bell-tuolit kauniilla rottinkisella istuinosalla, mutta päättäväisesti jäin päivystämään Toria ja paikallista facekirpparia. Ja kas näin siinä sitten kävi. Kärsivällisyys odotella eteen tupsahtavia täydellisiä second hand löytöjä loppui ja tilasin Ellokselta kaksi IHANAA Bell-tuolia*!

Tilasin näitä tuoleja nyt aluksi vain kaksi, koska halusin nähdä ja testata käytännössä miten tuo rottinkinen istuinosa toimii. Lasten kanssahan se ei välttämättä ole mikään maailman helpoin puhtaana pidettävä, jos vertaa helposti pyyhittävään puuistuimeen. Mutta on nämä kyllä vaan niin IHANAT, että tilasin jo kaksi lisää! Rottinkinen istuinosa on mukavan ”tiivis”, eli en usko, että väliin jää helposti mitään murusia. Murut saa toki vaikka imuroitua, jos niitä tuonne rottingin väliin jää ja lapsille ajattelin laittaa näihin tuoleihin istuinpehmusteet rottinkiosien suojaksi.


Koodilla 415710 -50% LISÄALE Ellos-valikoiman aletuotteista ja -20% lisäale alennetuista merkkituotteista! Alevalikoiman löydät täältä.


sisustusblogi
ellos alekoodi
ellos alekoodi
Tuoli // Maljakko // Sängynpääty // Pellavalakanat // Pellavapäiväpeitto // Lampaantaljat

Nyt aluksi kuitenkin otin toisen tuolin yöpöydäkseni ja siirsin aikaisemmin yöpöytänä olleen Componibilin muualle odottelemaan. Toinen tuoli päätyi eteiseen ja näin nuo tuolit saavat olla siihen asti, että ne kaksi muuta tilaamani tuolia myös saapuvat. Sitten tuolit pääsevät keittiönpöydän ääreen. Ja kyllä, tuoleja on tosiaan tulossa keittiöön yhteensä vain neljä, sillä mulla on sinne vähän muitakin tuolisuunnitelmia, jännää!!

Nämä Bell-tuolit tosiaan myydään pareittain ja ovat nyt tällä hetkellä -25% alessakin! Samaa tuolia on myös puunvärisenä ja ruskeana. Ellokselta löytyy myös tämän tuolin tyylista jakkaraa, sekin oli mun mielestä aivan ihana!

Tilasin samalla tuon tuolin päällä olevan hauskan metallisen maljakon*, se on juuri sopivan iso noille puuvillanoksille, tai muille isoille heinille. Mun mielestä kaikki tällaiset oksat ja heinät on ihan parhaita, sillä nämä eivät mene miksikään ja niitä voi pitää maljakossakin ihan ilman vettä. Huippua!


Tekstiilit, matot ja huonekalut jopa -30% alessa NYT. Valikoiman löydät täältä.


sisustusblogi

LISÄALEKOODI! Elloksella on vielä kivasti alevalikoimaa jäljellä ja koodilla 415710 saa ihan huikean -50% lisäalen Ellos-valikoiman aletuotteista. Samalla koodilla saa myös -20% lisäalen alennetuista merkkituotteista. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Kivaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä