KEVÄINEN TULPPAANIMERI MUUTAMALLA EUROLLA

Sis. mainoslinkkejä

tulppaanit

Tidättekö mikä on mun mielestä parasta just nyt? KEVÄTFIILIS!!!

Juu, tiedetään. Nyt on helmikuun alku ja talvi vasta alkoi. Mutta kun pari viikkoa sitten lenkkeilin aurinkoisella pururadalla kuopuksen pyöräillessä vierellä, oli metsä niin ihanan keväisen näköinen, että päätin lopettaa talven odottamisen siihen paikkaan ja siirtyä suoraan kevääseen. (Ja sitten se talvi tulikin lumisateineen ja kirpakoine pakkassäineen, mutta ei nyt välitetä siitä!)

Yksi takuuvarma kevään merkki on kauppoihin ilmestyneet ihanat tulppaanikimput. Miten ihanan helppo ja edullinen keino tuoda ripaus kevättä kotiinkin!

Joskus on mukavaa ostaa useampi tulppaanikimppu ja laittaa ne suureen maljakkoon, mutta edullisemmaksi tulee ostaa vain yksi kimppu ja ripotella kukat useaan pieneen maljakkoon. Näin saa kotiin muutamalla eurolla kokonaisen tulppaanimeren! Tai siltä se ainakin mun mielestä näyttää. Kun yhden tulppaanikimpun ripottelee useaan suloiseen minimaljakkoon, näyttää kuin kukkia olisi aivan älytön määrä (varsinkin, jos kimpussa on eri värisiä tulppaaneita), vaikka todellisuudessa tulppaaneita on vain yksi muutaman euron kimppu.

tulppaanit
tulppaanit

Mulla on joskus ollut tulppaaneita useassa pienessä lasipullossa (esim. sellaisissa, joissa kaupoissa myydään mehua tai smoothieta), mutta vähän aikaa sitten löysin aivan ihania mattapintaisia minimaljakoita H&M Homen joulualennusmyynnistä. Nämä sopii tosi kivasti tuon Marimekon pikkuruisen Flower-maljakon kaveriksi, joka onkin ihan mun lemppari näistä pikkuisista maljakoista. Parhaimmillaan nämä pikkuiset maljakot on mun mielestä juurikin näin isoina ryhminä, jolloin kukka-asetelmasta saa ihanan näyttävän!

maljakot

Marimekko Flower-maljakko // Pieni maljakko käsinvalettua keramiikkaa // Pieni maljakko mattapintaista metallia

Pst. Koodilla 415710 -50% LISÄALE Ellos-valikoiman aletuotteista!! Samalla koodilla saa -20% lisäalen alennetuista merkkituotteista. Kurkkaa alevalikoima täältä.

Aurinkoista viikkoa!