KEVÄÄN IHANIMMAT SÄVYT

Sis. mainoslinkkejä

Väreistä mun kestosuperlempparit ympäri vuoden on vaaleanpunainen, minttu, harmaa, valkoinen ja musta. Näistä väreistä tykkään niin vaatteissa, kuin sisustuksessakin. Hassusti vaan aina talvea kohden lempparivärejäkin tulee käytettyä vähemmän, kun taas kevätauringon porottaessa iloisesti taivaalta tekee mieli kaivaa kaikki värit esiin.

Vaikka tykkään vaaleanpunaisesta ympäri vuoden, kuuluu se silti erityisesti kevääseen ja ihan joka kevät ihastun uudelleen myös keltaiseen. Toisaalta on hirmuisen kätevää, kun samat värisuosikit pysyvät vuodesta toiseen, silloin samoja vaatteita ja sisustusjuttuja voi käyttää uudelleen ja uudelleen. Ihanan aurinkoisen kirkkaankeltaisen takin otin jo käyttöön, mutta jotain uuttakin keltaista kaipaisin kaappiini.

Keräsin tuohon alle omia vaaleanpunaisia ja keltaisia suosikkejani:

kollaasi

1. Tämä IHANA vaaleanpunainen kevättakki mulla onkin. Tilasin sen viime keväänä Ellokselta, jolloin takki myytiin salamana loppuun. Nyt takkia on taas (ja kokojakin on hyvin jäljellä) ja takki on nyt myös kivassa alessa! Takki sopii ominaisuuksiensa puolesta hyvin ulkoiluun, mutta kaunista takkia voi kyllä pitää missä vain muutenkin.

2. Tämä Odd Mollyn kauniin keltainen mekko on aivan älyttömän ihana!

3. Vaaleanpunaiset tennarit kuuluu kevääseen ja kesään! Näissä on kiva vähän tummempi sävy, jolloin kaikki katupölyt ja muut sotkut ei heti näy kengissä. (Nämä on alessa nyt ja löytyy myös mustana ja harmaana)

4. Tämmöiset läpsyttimet tarvitsisinkin kesäksi ja nämä on kyllä ihanan iloisen ja pirteän väriset. Näitä on myös vaaleanpunaisena ja minttuna!

5. Rakastan collegemekkoja ja tämä on kyllä ihana! Collegemekot sopii niin leggareiden, farkkujen, kuin sukkahousujenkin kanssa pidettäväksi (jos mekossa on tarpeeksi pituutta). Jalkaan vaan tennarit ja ihanan rento asu on valmis. Tästä mekosta oli vielä hajakokoja jäljellä ja se on nyt alessa!

6. Vaaleanpunaisella huivilla saa piristettyä värittömämpääkin asua.

7. Näitä Leviksen t-paitoja löytyy vaikka kuinka monessa eri värissä, mutta tämä keltainen oli mun mielestä kaikkein ihanin.

8. Vagabondin Zoe on mun luottotennarimalli. Kenkää löytyy matalalla ja korkeammalla pohjalla, nauhoilla ja ilman. Näissä keltaisissa kengissä on pikkuisen korkeampi pohja, nauhat ja kengät ovat nahkaa. Aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t kengät kevääseen ja kesään!

9. Puhvihihatrendi on kevään trendeistä se, johon mäkin haluan lähteä mukaan! Vielä en ole päättänyt minkä puhvihihaisen paidan tilaan omaan kaappiini, mutta tämä vaaleanpunainen on kyllä ihanan söpö.

Viihdytkö sä väreissä ympäri vuoden, vai tykkäätkö väreistä ollenkaan?