ADIDASTA KEVÄÄSEEN

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

adidas ellos

Elloksella on juuri nyt voimassa superkiva alekoodi, sillä koodilla 415722 saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tuo koodi käy myös moniin merkkituotteisiin (osa merkeistä on rajattu pois)! Koodi käy naisten, lasten, miesten ja kodintuotteisiin ja on voimassa 6.4. asti ja koko valikoiman löydät täältä.

Mä oon ostanut talven alemyynneistä joitain kevätjuttuja lapsille jemmaan ja nyt onkin ollut kiva käydä tota jemmapinoa läpi ja katsoa, että mitä sieltä löytyy ja mitä me vielä tälle keväälle tarvitaan. Verkka-asuja ei jemmassa vielä ollut, joten sellaiset tilasin muutama viikko sitten Ellokselta. Kuopukselle tilasin Adidaksen tummansinisen verkka-asun* ja esikoiselle hauskan värikkään verkkatakin*.

Nämä Adidaksen lastenvaatteet vastaa mun mielestä aika hyvin kokoaan, meillä on n. 110 cm mittaiselle kuopuksella verkka-asu kokoa 116 ja tuo koko on juuri hyvä pienellä kasvunvaralla. Vyötärö näissä on mun mielestä aika iso, mutta vyötäröltä löytyy kiristysnyöri, joten vyötärön saa helposti kiristettyä sopivaksi. Noin 130 cm mittaisella esikoisella on verkkatakki kokoa 140 ja tämäkin koko on tosi hyvä, vaikka kasvunvaraa ei kovin paljoa enää jääkään.

Elloksella oli tosi kiva valikoima Adidaksen lastenvaatteita, joten kannattaa käydä kurkkaamassa!

lasten adidas

adidas alekoodi

adidas lapset

Alkaa muuten mennä jo päivät sekaisin, nyt kun ollaan oltu kotona näin pitkään! Esikoisen koulu rytmittää kivasti päiviä ja erottaa viikonloput arjesta, mutta silti mulla meinaa mennä päivät sekaisin ja välillä on keskellä arkeakin ihan viikonloppuolo.

Nyt kun me ollaan kaikki kotona, jää sellaista omaa rauhallista aikaa vähemmän kuin tavallisesti, mutta koko perheen yhteistä aikaa ja aikaa lasten kanssa on kyllä nyt paljon enemmän. Ollaan ehditty tehdä arkena sellaisia asioita, joita tavallisesti tehdään vain viikonloppuisin ja varmaan senkin takia tuntuu kuin olisi jatkuvasti viikonloppu. Tai joulu. Meillä nimittäin lapset leipoi tänään pipareita!

Nyt odotellaan, että keväinen sää muuttuisi vielä lämpöisemmäksi, että verkka-asuilla tarkenee ulkonakin. Aika malttamattomana odottelen jo sitäkin, että saadaan ottaa terassikalusteet esiin ja päästään muutenkin laittamaan pihaa kesäkuntoon!

adidas lapset

adidas alekoodi

lasten adidas ellos

Aurinkoista viikkoa!

*saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä