HELPOT JA NOPEAT VAPPUMUNKIT

Olen katsellut kaikenlaisia virtuaalivappupäivityksiä ja muita vappuaiheisia juttuja tässä viimeisen viikon aikana, mutta silti vasta tänään aamulla havahduin siihen, että vappu todellakin on jo huomenna, eikä meillä ole MITÄÄN vappujuttuja hommattuna!

Onneksi meidän vappusuunnitelmat eivät vaadi kovinkaan hurjia valmisteluita, vaan hain siman kaupasta, samoin kuin serpentiinin, vappupallot (jotka lapset saivat valita whatsapp-videopuhelun kautta) ja herkkuja ja vappupäivän brunssitarvikkeet toki myös.

Munkkihommia mietin muutaman minuutin ajan, että paistetaanko munkit itse, tilataanko leipomosta vai tuunataanko pakastealtaan valmiit munkit. Päädyttiin lopulta tilaamaan leipomosta, sillä tarjolla oli ihana vappuherkkukassi kotiinkuljetettuna (toivottavasti tällaiset palvelut säilyvät tämän poikkeusajan jälkeenkin!), mutta en silti malttanut olla ostamatta myös pussillista pakastealtaan valmiita munkkeja, jotka tuunattiin tänään meidän vappuetkoille.

Nämä ovat kyllä takuulla maailman nopeimmat vappumunkit!

Näihin vappumunkkeihin tarvitset:

Valmiita munkkeja kaupan pakastealtaasta
Tavallista maitosuklaata ja valkosuklaata
Nomparelleja tai muista koristeita

Tee näin:

Sulata tai paista munkit pakkauksen ohjeen mukaan (näitä tällä kertaa ostamiani munkkeja ei tarvinnut edes paistaa, vaan ne olivat heti valmiita käytettäviksi!)
Sulata suklaa mikrossa. Kannattaa välillä sekoittaa ja tarkkailla, ettei suklaa kärähdä.
Dippaa munkkeja suklaaseen ja ripottele nomparellit tai muut koristeet päälle

Ihanan helppoa ja nopeaa!

Jos vain maltat, odottele että suklaa jähmettyy munkkien päälle. Jos taas olet yhtä malttamaton herkkusuu kuin minä (ja meidän lapset!), syö munkit samantien, huuhdo simalla alas ja nuole lopuksi suupielistä sulaneet suklaat pois.

Ihanaa vappua!

Kuuluuko munkit teidän vappuun?