KOHTI UUDENLAISTA ARKEA

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Me ollaan aika kuuliaisesti noudatettu hallituksen ohjeita ja kökötetty pääasiassa vain kotona ja vältelty kaikenlaisia ylimääräisiä menoja ja ihmiskontakteja (aina viime viikonloppuun asti, nyt lapset ovat saaneet leikkiä ulkona kavereiden kanssa). Ollaan totuttu uusiin arkirutiineihin etäkouluineen ja oltu enemmän kotona kuin koskaan ennen. Ja vaikka tämä kaikki on sujunut yllättävän helposti (varmasti senkin takia, että mun työhän on muutenkin kotona olemista!) on pian koittava uudenlainen arki oikein tervetullut!

Olisin kyllä ollut aivan valmis etäkouluilemaan esikoisen kanssa vielä toukokuun pari vipaakin viikkoa, mutta ihan hyvillä mielin hypätään uuteenkin arkeen. Uskon, että koulussa on tehty järjestelyitä niin, että sinne on turvallista mennä ja lapselle on ainakin hurjan mukavaa vaihtelua nähdä pitkästä aikaa luokkakavereitaan ja kuunnella opettajan opetusta aivan livenä.

Myös rajoitusten osittainen purkaminen juuri kesän kynnyksellä kuulostaa ihanalle! On ihanaa päästä kirjastoon, museoihin, huvipuistoihin, piknikille (muuallekin kuin omaan pihaan!), kahviloihin ja eläinpuistoihin. Toki edelleen varovaisesti ja turvavälit huomioiden. Luulen, että meidän menotahti on kuitenkin vähän hidastunut, eikä me varmasti tulevana kesänä olla joka viikonloppu jossain menossa, kuten meillä on usein ollut tapana. Ehkä tänä kesänä viihdytään aikaisempaa enemmän omassa pihassa (no varmasti, koska sinne tulee se maailman ihanin leikkimökkikin!), mutta on enemmän kuin mukavaa, että välillä on mahdollisuus lähteä jonnekin muuallekin.

Toisaalta samaan aikaan täytyy pitää mielessä, että mikään ei silti ole muuttunut ja rajoituksiin voidaan joutua palaamaan uudelleen, jos tilanne muuttuu huonommaksi. Edelleen mulla on pieni käsidesipullo taskussa (ja autossa ja käsilaukussa) ja muistan pitää turvavälin kaupassa. Jatkossakin käydään vain kerran viikossa ruokaostoksilla ja vältellään sellaisia paikkoja, joissa on suuria ihmismääriä samassa tilassa. Onneksi kuitenkin on kesä tulossa ja monet kivat paikat ovat ulkona, jossa ollaan usein paljon väljemmin kuin sisätiloissa.

Ja sitten muutama sana asusta. Yksi mun joka keväinen ja kesäinen lemppari on valkoiset yläosat! Valkoinen yläosa toimii ihan täydellisesti farkkujen kanssa, mutta käy kyllä melkein minkälaisen alaosan kanssa vain. Tällä kertaa puin tämän ihanan paidan mustien culottes-housujen kanssa ja tämä paita on varmasti ihana kesällä myös shortsien kanssa.

Tässä paidassa ihastuin tuohon hauskaan reikäkuvioiseen kankaaseen, hauskasti leveneviin hihoihin ja ihanan rentoon oversize malliin. Ihanan mukava ja rento, kuten suurin osa mun vaatteista, hah! Samaa paitaa löytyy myös mustana, sekä keltaisena.

Elloksella oli kiva valikoima kesäisiä uutuuksia ja varsinkin sellaisia ihania rentoja kesäisiä mekkoja oli tosi mukavasti. Sellaisen haluaisinkin kesäksi, kun ensin osaan päättää mikä mekko olisi kaikkein ihanin.

Just nyt Ellokselta saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta koodilla 415725 ja tuo koodi koskee naisten, lasten, miesten ja kodin tuotteita ja alen saa myös merkkituotteista! (osa merkeistä saattaa olla rajattu koodin ulkopuolelle)

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista uutta viikkoa! Meidän viikko alkoi räntäsateella, kääk!