VIIKON PARHAAT

karkkipurkki blogi

♥ Leikkimökkipuuhat alkaa olla aivan IHANALLA mallilla! Koko leikkimökki on nyt maalattu niin moneen kertaan ulkoa ja sisältä, että maalauspuuhat on siltä osin saatu aivan valmiiksi. Huh ja jee! Vielä olisi kalusteiden maalausta, terassin öljyämistä, kesäkukkien laittoa ja muuta sellaista. Leikkimökkiprojektissa onkin ollut hommaa vähän enemmän kuin aluksi ajateltiinkaan, mutta se ei haittaa, sillä tää on vaan ihan parasta!

♥ Uima-allaskausi on laitettu aluilleen! Instagram storyn puolella vilahtaneesta altaasta moni ehti jo kyselläkin, ja meillä on siis viime keväänä Tokmannilta ostettu aika reilun kokoinen lasten uima-allas, joka oli takuulla koko viime kesän paras ostos! Päätettiin siirtää allas nyt siihen leikkimökin viereen, sillä siinä sille on aivan loistava paikka, kun altaaseen pääsee suoraan leikkimökin terassilta, eikä näin veteen kulkeennu toivottavasti roskiakaan, kuten suoraan nurmikolta kulkiessa usein käy. Saatiin allas eilen täytettyä ja nyt vain odotellaan, että vesi lämpenee sen verran, että lapset pääsevät sinne uimaan!

♥ Pyörähommat saivat iloisen ja onnellisen päätöksen, kun mies teki sellaisen neljän tunnin ajelun ja kävi ostamassa pyörän sieltä ainoasta kaupasta, jossa mun haaveilemaan pyörää oli tasan yksi kappale jäljellä! Miten hyvä tuuri, että pyörää ylipäätään löytyi, sillä se oli myyty tätä kappaletta lukuunottamatta koko Suomesta loppuun. Testiajo on jo suoritettu ja pyörä on justiin niin ihana, tai oikeastaan vähän ihanampikin, mitä ajattelin. Mulla on haaveissa jo kaikenlaisia ihania pyöräretkiä tulevalle kesälle!

♥ Tässä koronakevään aikana on tullut siivottua kaappeja ja huomattua, että kaapeissa on TAAS aivan valtavasti kaikenlaista turhaa. Lähinnä siis lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja myös joitain mun omia vaatteita, joita en enää käytä. Ja juuri kun ehdin innostua laittamaan pitkästä aikaa vaatteita livekirppikselle myyntiin, meni kirpputorit tietenkin kiinni tämän poikkeustilan takia, höh. Mutta nyt sain kuulla, että kirppikset aukeavat aivan pian ja mulla on kahdeksi viikoksi kirppispaikka! Onneksi suurin osa kirppiskamoista on jo kerätty yhteen kasaan, mutta vielä täytyisi käydä muutama kaappi läpi. Ihanaa saada kaappeihin tilaa ja päästä turhasta tavarasta eroon!

♥ Tämä ei ole oikeastaan vain tämän viikon parhaita juttuja, vaikka tällekin viikolle yksi etäkoulutus on osunut. Ehkäpä on tämän koronakevään ansiota, että nyt tuntuu olevan aivan ennätysmäärä kaikenlaisia älyttömän mielenkiintoisia webinaareja ja muita etäkoulutuksia. Mun ei ole aina kovin helppoa etukäteen sopia mitään menoja, kun tämän päivystysperhetyön vuoksi en aina kovin aikaisin tiedä omia aikataulujani, mutta näihin webinaareihin munkin on ollut tosi helppo osallistua ja tää on ollut ihan huippua!

♥ Parasta tällä viikolla on ollut myös se, että vihdoin alkaa tuntumaan kesälle! Me ollaan jo muutaman kerran grillattu ulkona, mutta vielä ei olla tarjettu syödä terassilla. Ehkäpä kohta on jo niin lämmintä, että terassilla tarkenee syödäkin ja juoda vaikka kiireettömät aamukahvit. Aika ihanaa!

Mukavaa päivää!