KAURANKELTAINEN KESÄMAKKARI

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mun mielestä on aika hassua, että meidän makuuhuoneesta löytyy pääasiassa vain harmaata ja valkoista, vaikka olen aivan hulluna ihaniin pastellisävyihin! Meidän kodin eteisessä on vaaleanpunainen seinä, keittiössä yksi seinä on maalattu mintunvihreällä ja olohuoneen verhoista löytyy isoja vaaleanpunaisia Marimekon Unikkoja. Mutta makkariin ei ole juurikaan värejä päätynyt.

Oikeastaan pidän makuuhuoneesta juuri tällaisena, vähän tylsänä ja värittömänä. Vaikka muuten tykkään kovasti väreistä, kaipaan makuuhuoneeseen juuri tällaista rauhoittavaa värimaailmaa. Ja kun seinät ja muut isot pinnat ja esimerkiksi päiväpeitto, jota ei vaihdeta usein, ovat neutraalin värisiä, on makkarin sisustusta halutessaan helppo piristää värikkäillä lakanoilla.

Ja nyt halusin meidän makuuhuoneeseen ripauksen kesäaurinkoa lakanoiden muodossa!

Meillä on useammatkin pellavalakanat, jotka onkin ihan mun lemppareita. Pidän niiden rennosta, rouheasta ja huolettomasta ulkonäöstä, eikä sekään ole pahitteeksi, että ne voi ottaa suoraan kuivurista vähän ruttuisina käyttöön, sillä en todellakaan ole mikään lakanoiden silittäjä.

Tällä kertaa tilasin meille pellavalakanat kauniissa kaurankeltaisessa sävyssä (Tämä väri on nyt -50% alessa!!). Tämä väri on mun mielestä aivan superkaunis, niin ihanan keltainen, mutta ei kuitenkaan ollenkaan kirkas vaan ihanan rauhallinen sävy makuuhuoneeseen. Aika hauskaa, että näinkin pienellä asialla, kuin uudella lakanasetillä saa hurjan suuren muutoksen ja piristyksen makuuhuoneen sisustukseen!

Elloksella on just nyt paljon kodintuotteita alehinnoin ja näistä pellavalakanoista oli juuri tämä kaurankeltainen -50% alessa! 

Lisäksi KESÄALE on alkanut, aivan huikea määrä kesän uutuusvaatteita ja sisustusjuttuja alehinnoin! Koko valikoiman löydät täältä.

Jos kaipaat vielä parempaa alea, niin näistä jo alennetuista poistotuotteista saat vielä -40% LISÄALEN!

Aurinkoista viikkoa!