TULOSTETTAVA KESÄBINGO

Mites olisi pieni kesäbingo?

Säännöt voit keksiä itse, tai sitten ne voisi mennä vaikka näin:

Tulosta kesäbingo kaikille perheenjäsenille, tai vaikka koko mökkiseurueelle. Se kuka saa ekaksi rivin täyteen saa tarjota koko porukalle jäätelöt!

TAI

Tulosta kesäbingo koko perheelle yhteiseksi. Voittaja on se, kuka pääsee ruksittamaan vipan ruudun täydestä rivistä. Jos voittaja on aikuinen, tarjoaa voittaja kaikille jäätelöt, jos voittaja on lapsi, päättää voittaja mitä jätskimakuja jäätelötötteröihin tulee!

TULOSTETTAVA KESÄBINGO

Me saatiin laittaa jo ekat ruksit bingoon, mutta vielä ei ole tullut pysty, vaaka- tai vinoriviä täyteen. Taidetaan kyllä silti syödä tänään jätskit, koska sekin on tämän bingon säännön puitteissa täysin sallittua.

Meidän kesähommat alkaa olla nyt sillä mallilla, että tänään tehdään vielä vipoja viimeistelyhommia leikkimökin luona ja sen jälkeen kaiken pitäisi olla leikkimökkiprojektin osalta valmista! Jee!

Mies nikkaroi juuri aidan leikkimökin terassille ja mulla olisi vielä (TAAS!) maalauspuuhia tiedossa. Maalaan ainakin leikkimökin terassille tulevan pikinikpöydän jollain söpöllä värillä ja jos jaksan, niin maalaan myös leikkimökin sisällä olevan pöydän ja tuolin. Sitten olisi enää valojen kiinnittämistä ja muuta pientä. Haaveilin vähän leikkimökin vieressä olevan uima-altaan puuverhoilusta, mutta se saa kyllä jäädä ensi kesään, että ehditään tehdä muutakin kuin puuhailla leikkimökkiprojektin parissa.

Tämä leikkimökkiprojekti on ollut aivan IHANA, mutta sekin on ihanaa, kun kaikki alkaa olla valmista ja aikaa jää kaikelle muullekin kesätekemiselle. Ensi viikolla haluaisin ainakin käydä torilla lounaalla (tästäkin saa laittaa ruksin bingoon!) ja viettää vain kiireetöntä aikaa omalla terassilla. Ihan parasta!

Bingon pääset tulostamaan alla olevasta linkistä:

TULOSTETTAVA KESÄBINGO

Mukavia bingohetkiä!