PARHAAT KIRPPISLÖYDÖT AIKOIHIN

kirppis

Olen ihan hyvä kierrättämään lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja muita meille tarpeettomia tavaroita kirppiksillä, mutta olen aivan surkea tekemään itse mitään kirppislöytöjä.

Mutta nyt aivan vahingossa löysin paikalliselta Facebook-kirppikseltä kolme juuri sellaista tuolia, joita olen (joskus kauan sitten) etsinytkin. Ja kun tänään kävin hakemassa tuolit, löysin samasta vanhoja aarteita pullollaan olevasta autotallista myös aivan ihanan kirjoituspöydän, josta kunnostamalla saadaan kuopuksen huoneeseen juuri sinne sopiva ihana pöytä! Se ei harmillisesti mahtunut samaan aikaan auton kyytiin, joten täytyy käydä hakemassa se vielä erikseen ja toivoa, etten nyt enää tee mitään löytöjä, hah! (Sinne kyllä jäi myös aivan IHANA klaffipiironki, mutta meillä ei kyllä ole sellaiselle missään tilaa)

Nämä tuolit olisivat ihan kivat näissä alkuperäisissä sävyissäkin, mutta sen verran huonossa kunnossa ne on, että kävin jo hakemassa muutamia suloisen värisiä maalisävylappuja, niin saadaan laittaa tuolit vähän siistimpään kuntoon. Nyt vain pitäisi päättää millä sävyllä nämä maalataan, vai maalattaisiinko ne kaikki eri väreillä! Leikkimökin maalausprojekteista jäi myös (piha)kalustemaalia jonkin verran jäljelle, niitäkin voisi kyllä hyödyntää näihin tuoleihin.

Että kun tässä (tämän hetkisessä) suurperhearjessa tätä puuhaa tuntuu olevan jo muutenkin ihan riittävästi, niin järjestin nyt vielä tällaisia pikku projekteja, että vuorokauden kaikki tunnit tulee varmasti käytettyä tehokkaasti, hah!

Mutta tällaiset projektit on mun mielestä ihan superkivoja, enkä malttaisi odottaa, että saadaan tuolit (ja se kirjoituspöytä!) valmiiksi ja käyttöön. Näistä tuoleista tulee varmasti ihanat ja juuri sopivan hassut meidän kotiin ja siitä kirjoituspöydästä juuri täydellinen kuopuksen koulupöydäksi.

vanhat tuolit
vanhat tuolit
vanhat tuolit

Aurinkoista päivää!