MONEEN TYYLIIN TAIPUVA IKEAN IVAR

Tiistaina sain idean päivittää kuopuksen huonetta ja torstaina täysin sattumalta löysin aivan täydellisen vanhan kirjoituspöydän lapsen huoneeseen. Lapsi sai itse päättää kirjoituspöydän ja sen ääreen tulevan tuolin värit ja näistä on tulossa niin ihanat, etten olisi itse osannut valita yhtään paremmin!

Kirjoituspöytä ja tuoli on jo maalattu, mutta kalustemaalissa on sen verran pitkä käyttöönottokuivumisaika, että vielä saadaan odotella pari päivää, että voidaan kantaa kirjoituspöytä lapsen huoneeseen. Sitä ennen täytyy vielä käydä ostamassa kirjoituspöydän laatikkoon ja kaapinoveen lapsen toivomat kultaiset vetimet, niin saadaan viimeistellä pöytä aivan valmiiksi.

Lapsi on arvatenkin kovin innoissaan pöydästä, jota on päässyt itse suunnittelemaan, enkä mäkään kyllä enää malttaisi odottaa, että saadaan pöytä aivan valmiiksi ja käyttöön. Ja esittelen pöydän kyllä täälläkin heti kun se on vain mahdollista!

Huoneeseen tarvitaan myös säilytyskalusteita aikaisempien Stuva-lipastojen tilalle ja Ikean Ivar-kaapit olisivat paitsi juuri oikean kokoiset, myös siitä hauskat, että ne olisi helppo tuunata omaan tyyliin sopiviksi. Mäntyiset kaapit ovat kauniit sellaisenaankin, mutta mulla oli ajatus maalata ne mätsäämään lapsen huoneen värikkään seinän kanssa. Tosin nyt kun kirjoituspöydästäkin tuli värikäs voi olla, että mietinkin koko maalaushomman uusiksi, enkä juuri nyt kyllä tiedä vielä yhtään millaiseen ratkaisuun päädytään. Ehkä napataan väri siitä kirjoituspöydästä ja laitetaan kaappeihinkin kultaiset vetimet, sekin olisi aika kiva idea!

Koska kaapit olisi tarkoitus maalata, saisi kaapit löytyä mieluusti kierrätettynä. Pienet käytönjäljet eivät haittaa ollenkaan, kun päälle on tulossa peittävä maalipinta. Harmillisesti en ainakaan vielä (tällä pitkällä viiden päivän etsimisellä, hah) ole onnistunut löytämään käytettyjä Ivar-kaappeja, sillä Tori näyttää olevan täynnä vain ostoilmoituksia näistä kaapeista. Ehkä muutama muukin on aikeissa tuunailla näitä moneen tyyliin taipuvia kaappeja?

Katsotaan miten kauan maltan etsiä kaappeja kierrätettynä vai marssinko jo lähipäivinä keräämään nämä Ikean itsepalveluvarastosta. Tai voihan olla, että päädyn lopulta johonkin aivan muuhun vaihtoehtoon, sekin on tietty mahdollista!

Alla muutamia poimintoja Pinterestistä. Kaapeista saa kyllä pikkuisen tuunaamalla hurjan eri näköisiä, vai mitä?

ivar

Kivaa päivää!