KEITTIÖN IHANAT KARKKITUOLIT

tuolit

Tällaiset vanhat ja vähän huonokuntoiset tuolit kiikutin kotiin viime viikolla ja tästä alapuolelta näet millaiset näistä tuoleista nyt tuli. Vaikka tuolit olisivat olleet alkuperäisinäkin ihan hauskat, tuli näistä aivan älyttömän suloiset pastelliväreillä maalattuna!

Tässä samalla kun ollaan laitettu kuopuksen huonetta vähän uusiksi, päätyi yksi näistä tuoleista lapsen huoneeseen kirjoituspöydän tuoliksi. Lapsi sai itse valita tuolin värin ja tuo ihana minttu pinnatuoli on nyt kuopuksen huoneessa. Nämä muut puolestaan päätyivät keittiöön, kuten oli tarkoituskin (ja näiden lisäksi tuoleja on vielä neljäskin, joka maalattiin tuolla samalla vaaleansinisellä). Olen aika varma, että ruokakin maistuu paremmalta, kun sen saa lusikoida näin suloisen värisillä tuoleilla istuen, hah!

tuolit maalaus

Mähän tilasin jossain vaiheessa Ellokselta nuo mustat tuolit meidän keittiöön ja silloin tilasin niitä tarkoituksella vain neljä, sillä mulla oli jo silloin ajatuksissa hankkia meidän keittiöön näiden mustien tuolin lisäksi ihania pastellivärisiä tuoleja. En ole mitenkään aktiivisesti muistanut tuoleja katsella ja olen kyllä aivan älyttömän iloinen, että nämä tuolit tulivat vähän sattumalta vastaan.

Keittiössä on nyt kolme mustaa tuolia (neljäs on mulla yöpöytänä), yksi vaaleanpunainen ja kaksi vaaleansinistä (toinen vaaleansininen on pinnatuoli, se taitaa yhdessä kuvasta vähän pilkottaa pöydän takaa). Ja rakastan tätä värikkäiden tuolien sekamelskaa!

Yksi mun lempparipaikoista on Särkänniemen satumainen Koiramäki, jossa olen käynyt varmaan sata kertaa ja edelleen jokaisella kerralla siellä ollessani huokailen ihastuksesta, kun katselen ympärilleni. Varsinkin Koiramäen tunnelmallinen kahvila von Guggelböö on mun mielestä aivan älyttömän suloinen ja salaa olen haaveillut vähän samanlaisesta ilmeestä meidän keittiöön. Erityisesti olen ihastellut kahvilassa pöytien ympärillä olevia eri värisiä tuoleja ja nyt meidän keittiössä on juuri saman tyyliset tuolit. Voin melkein kuvitella itseni Koiramäen satumaailmaan, kun hörpin aamukahvini näiden pastellituolien ympäröimänä, haha!

tuolit

Keittiönpöydällä oleva kaunis pöytäliina on Elloksen ja Sandberg Wallpaper design yhteistyömallistosta ja se on pellavaa ja IHANA! Pöytäliina löytyy täältä (mainoslinkki) ja on tällä hetkellä -30% alessa!

En voisi olla kyllä enempää tyytyväinen tähän meidän keittiöön (täältä päin katsottuna), sillä keittiöstä löytyy nyt kaikkea ihanaa ja söpöä. Ruokapöydän tälle puolelle jääkin sitten varsinainen keittiö kiintokalusteineen, joka kaipaisi kovasti päivittämistä. Käytiin jo kertaalleen suunnittelemassa uutta keittiötä, mutta kun kotona katseltiin sitä meidän suunnitelmaa valkoisesta simppelistä keittiöstä, näyttikin se hurjan TYLSÄLLE! Ehkä joskus myöhemmin suunnitellaan tuota keittiöremppaa uudelleen, mutta just nyt katsellaan vain tähän suuntaan missä jo näyttää söpölle, heh!

tuolit
tuolit
tuolit

Mukavaa päivää!