PELLAVALAKANAT ON PARHAAT

pellavalakanat

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen useasti  kertonutkin, että tykkään ihan hirmuisesti pellavalakanoista. Pidän niiden ulkonäöstä, mutta erityisen paljon pidän siitä miten mukava pellavalakanoissa on nukkua. Varsinkin näin kesällä pellavalakanat tuntuvat mukavan viileille ihoa vasten, mutta vastaavasti taas talven viileinä öinä ne tuntuvat ihanan lämpöisille.

Pellavalakanat on ihan mun lempparit, enkä ole todellakaan yksin tämän mielipiteeni kanssa. Meidän esikoinen nimittäin usein kömpii kirja kainalossa meidän vanhempien sänkyyn pellavalakanoiden väliin lukemaan, sillä lapsenkin mielestä näissä lakanoissa on kaikkein ihanin köllötellä. Lapsi onkin toivonut pellavalakanoita myös omaan sänkyynsä, että omassakin sängyssä olisi yhtä mukavat lakanat.

Nyt kun kuopuksen huonetta on uusittu, halusin ilahduttaa myös esikoista ja tilattiin lapselle hänen toivomansa pellavalakanat. Lapsi sai itse valita lakanoiden värin ja päätyi aika nopeasti tähän sinimustaan väriin, mikä sopiikin kyllä loistavasti lapsen huoneeseen.

Nämä lakanat on mun mielestä niin kauniit sängyssä, ettei näitä tekisi ollenkaan mieli piilotella päiväpeiton alla. Lapsi on myös itse kovin ihastunut uusiin lakanoihinsa ja on sitä mieltä, että nämä todellakin ovat kaikkein mukavimmat lakanat!

lakanat
pellavalakanat
pellavalakanat

Ellokselle oli tullut hurjan paljon kaikenlaisia ihania syysuutuuksia ja tilasin esikoisen huoneeseen myös tuollaisen hauskan rottinkikorin. Tällaisille säilytyskoreilla on kyllä aina tarvetta ja tähänkin keksisi varmasti sata asiaa, mitä korissa voisi säilyttää. Tämä tosiaan päätyi nyt lapsen omaan huoneeseen, jonne tällaista oli vähän kaivattukin. Tykkään muutenkin, että lasten huoneista löytyy mahdollisimman paljon erilaisia säilytyskoreja ja -laatikoita, sillä silloin on parhaat mahdollisuudet siihen, että tavarat tosiaan päätyisivät paikoilleen, eivätkä unohtuisi pitkin ja poikin lattioille.

Tuon tuolilla näkyvän Adidaksen repun tilasin myös samalla harrastusrepuksi ja reppujakin oli tullut jo aika mukava valikoima!

Mulla on ollut aikamoinen sisustuskuume tässä menossa, kun ollaan uudistettu eskarin aloittavan kuopuksen huonetta ja maalailtu meidän keittiöön pastellisävyisiä puutuoleja. Esikoisenkin huone sai nyt uusien lakanoiden ja rottinkikorin myötä pikkuisen uutta ilmettä. Ellokselle oli tullut aivan valtavasti ihania syysuutuuksia ja luulen, että jotain pientä syksyistä piristystä hankin vielä muuallekin meidän kotiin. Kaikki sisustukseen liittyvät uutuudet voi käydä kurkistamassa täältä.

Uutuuksien lisäksi kannattaa kurkata vielä sinne poisto-osastolle, sillä siellä on vielä hetken aikaa voimassa kampanja, jossa koodilla 425705 saa valmiiksi alennetuista poistotuotteista -40% LISÄALEN! Poistotuotteet löydät täältä.

pellavalakanat
pellavalakana

Aurinkoista päivää!