IHANA KIRJOITUSPÖYTÄ VANHASTA TUUNATEN

kirjoituspöytä

Kuopuksen huone on ollut mun mielestä aika ihana aikaisemminkin, mutta siellä pöytänä toiminut Ikean Stuva-penkki alkoi mielestäni olla vähän pieni kirjoituspöydäksi pian eskarin aloittavalle lapselle.

Niinpä päätettiin päivittää pöytä vähän isompaan ja siinä samassa vähän vahingossa tuli laitettua melkein koko huone aivan uusiksi.

Mutta tällä kertaa kerron kuitenkin tuosta pöydästä, johon sitten lopulta päädyttiin.

Olin nimittäin ensin ajatellut, että ostetaan ihan tavallinen valkoinen kirjoituspöytä Ikeasta, mutta muutaman hassun sattuman kautta löydettiinkin jotain tsiljoona kertaa ihanampaa!

Ensin bongasin nettikirppiksellä ihanan vanhan puutuolin, hetken päästä olinkin varannut samalta myyjältä kolme erilaista tuolia ja kun seuraavana päivänä kannettiin noita tuoleja myyjän autotallista meidän autoon, osui silmiini siellä autotallissa tavarakasan alta pilkistävä vanha kirjoituspöytä. Onnekseni myös tuo kirjoituspöytä oli myynnissä ja lopulta meille löytyi sieltä vielä neljäskin tuoli, hah!

Vanha ruskean värinen kirjoituspöytä oli ihan hyvässä kunnossa, mutta kaipasi uutta maalipintaa ja vetimiä laatikkoon ja kaapin oveen, joissa oli vanhat lukot ilman avaimia. Ihan ekaksi siis kipaistiin maalikauppaan hakemaan muutamia ihanan värisiä värimalleja, joilla maalattaisiin pöytä ja tuolit. Tämän lisäksi varastosta löytyi vielä leikkimökin kalusteiden maalauksesta jäänyttä mintun väristä pihakalustemaalia.

koulupöytä
koulupöytä
työpöytä

Kuopus sai itse valita kirjoituspöydän ja sen ääreen tulevan tuolin sävyt ja aika ihaniin väreihin lapsi päätyikin.

Kirjoituspöytään lapsi valitsi aivan älyttömän kauniin lemmikinsinisen sävyn ja tuoliin leikkimökin kalusteiden ylijäämämaalia.

Ihastuin tuohon lemmikinsiniseen niin paljon, että kävin ostamassa sitä vielä lisää, sillä halusin maalata sillä myös keittiöön tulevia tuoleja!

Samalla kun maalasin tuoleja, maalasi mies tuon kirjoituspöydän, joten saatiin nämä nopsaa valmiiksi.

Koska lapsi pitää hurjan paljon kaikesta kullanvärisestä, ostettiin kirjoituspöydän laatikkoon ja kaapin oveen kultaiset vetimet. Löydettiin vielä hauska kullanvärinen metallinen kukkaruukku kynäpurkiksi, joka sopii kyllä hauskasti tuohon pöydälle.

Tästä kirjoituspöydästä tuli mun mielestä aivan IHANA, ja oon kyllä vieläkin aivan superiloinen, että tämä pöytä löytyi muutaman hassun sattuman kautta.

kirjoituspöytä
koulupöytä
kirjoituspöytä

Ai niin! Haluatte varmaan nähdä millainen tämä pöytä oli alunperin?

En tietenkään muistanut ottaa yhtään sellaista ennen kuvaa, jossa pöytä olisi sellaisenaan näkynyt, sillä tässäkin kuvassa on jo laatikko ja kaapin ovi pois paikoiltaan ja mies on aloittanut hiontahommat. Mutta kyllä tästä nyt vähän näkee miten hurjan paljon kirjoituspöytä ja tuoli muuttui, kun ne maalattiin suloisilla sävyillä.

Huone alkaa olla jo kivan valmis, voisinkin kohta näyttää millainen huoneen muutos lopulta oli!

diy koulupöytä

Kivaa päivää!