TÄMÄN TAKIA ARKI ON KIVAA JUST NYT

karkkipurkki

Loma on tietenkin aina ihanaa, mutta varsinkin kevään poikkeusolojen ja lasten superpitkän viiden kuukauden loman (koululaisella toki osa tästä oli etäkoulua) jälkeen paluu ihan tavalliseen arkeen tuntuu kyllä erityisen mukavalle.

Tämän takia arki on kivaa just nyt:

Viikonloput

Nyt taas viikonloput tuntuu viikonlopuille! Superpitkän loman aikana arkipäivät ja viikonloput sekoittuivat ihan kokonaan ja lopulta kaikki päivät tuntui melko samanlaisilta. Mun mielestä on mukavaa, kun tavallinen arki tuli rytmittämään meidän viikkoja ja viikonloput tuntuu taas aivan erityisille.

Uudet alut

En tiedä käykö muille näin, mutta mulle kaikki tällaiset uudet alut, kuten nyt lukuvuoden aloitus (uusi vuosi jne) tuovat aivan uudenlaista intoa kaiken uuden aloittamiselle. Mullehan nämä on siis aina näitä samoja juttuja, yritän TAAS lopettaa sokerin syönnin (aargh!), yritän liikkua enemmän (tässä oon kyllä jo aika hyvä, jee!), mutta kiva kuitenkin, kun uutta intoa näihin taas löytyy.

Arkirytmi

Lasten kanssa parasta on rutiinit ja rytmit! Mullahan on siis kesälläkin ollut jääkaapin ovessa meidän lomarytmi aikatauluineen, eli siitä on voinut katsoa milloin meillä syödään, milloin ulkoillaan, milloin katsotaan telkkaria jne, hah! Ei sitä toki ole tarvinnut niin tarkasti noudattaa, jos on tuntunut siltä, että noista ajoista halutaan poiketa, mutta (pienten) lasten kanssa tällaiset toistuvat rytmit vaan toimii yleensä tosi hyvin. Niinpä tuntuukin kivalle saada koulun, eskarin ja lasten harrastusten myötä taas uudenlainen arkirytmi meidän päiviin ja viikkoihin.

perheblogi

Harrastukset

Varsinkin tänä syksynä tuntuu superkivalle, että lasten harrastukset taas alkoivat. Keväällähän ainakin meidän lapsilta (ja varmasti muiltakin) jäi harrastukset koronan vuoksi kokonaan tauolle. Toivottavasti tilanne ei tänä syksynä pahene niin, että harrastukset(kin) joudutaan taas keskeyttämään.

Oma aika

Koska teen töitä täällä kotona, jää mulle aikaa omille jutuille, kun lapset ovat koulussa ja eskarissa. Toki kotona on tällöinkin meidän lainalapset, mutta mies jakaa tällä hetkellä arkea mun kanssa täällä kotona, joten aamupäivisin mulla on aikaa tehdä sellaisia asioita, joita en muuten päivän aikana ehdi tehdä. Jospa nyt saisin käytyä loppuun kesällä aloittamani Myynninmurtajat-verkkokurssin!

Mukava arki

Arki on kivaa myös siksi, että kaikki on vaan aika hyvin just nyt! Oon löytänyt juuri ne (työ)jutut, joita haluan tehdä ja karsinut ylimääräiset ja kuormittavat hommat pois. Arki tuntuu juuri sopivalla tavalla helpolle just nyt.

Mukavaa viikkoa!