TÄMÄ TOPPATAKKI PELASTI TALVEN JA NYT NÄITÄ SAA TAAS!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Rakastan näitä lämpöisiä syyspäiviä, jolloin ulkona saa liihotella lähes kesävaatteissa. Vaikka aamuisin alkaakin olla jo syksyisen kirpakkaa, on päivisin ilmassa vielä ripaus kesää jäljellä.

Ja kaikesta tästä huolimatta ajattelin tänään puhua vähän toppatakeista. Ja juuri niistä kaikkein lämpöisimmistä.

Arvaattekos miksi horisen toppatakeista juuri tänään, aurinkoisena ja lämpöisenä syyspäivänä?

No siksi, että tätä viime talven hittitakkia saa taas (ja tällä hetkellä takki on -20% alessakin!)

Mähän tilasin viime talvena itselleni tämän ehkä maailman mukavimman toppatakin, eli nilkkamittaisen untuvatakin, joka on aivan älyttömän lämmin ja ihana! Ja juuri kun ehdin syksyllä vinkata tästä muillekin, myytiin takki salamana loppuun. Nyt tätä aivan samaa takkia on tullut taas myyntiin, joten jos viime talvena jäit ilman, kannattaa nyt iskeä takkiin kiinni! *Edit. Mustasta takista on jo useat koot loppu, mutta ruskeasta on vielä kaikkia kokoja jäljellä!

Mä ostin takin alunperin sillä ajatuksella, että se päällä olisi ihana seisoskella vaikka leikkipuistossa, sillä takin sisällä ei takuulla tarvitsisi värjötellä. Loppujen lopuksi tästä tuli varmasti mun viime talven eniten pidetty takki, sillä pidin tätä lähes kaikessa muussakin menossa, koska takki oli vaan niin mukava! Takki pelasti myös monet kiireiset talviaamut, sillä saattelin usein erään eskarilaisen taksille niin, että kiskaisin yöpaidan päälle vain tämän pitkän takin (ja korkeavartiset talvikengät), eikä kukaan varmasti arvannut, etten ollut pukenut vielä päivävaatteita päälle, heh!

pitkä untuvatakki

Tätä takkia löytyy taas mustana, joka mullakin on ja valkoisena, jota myös viime talvena oli myynnissä. Uutena värinä on tullut ruskea, joka on myös tosi kivan näköinen! Kaikenlaisia muitakin kivoja takkiuutuuksia on jo tullut tulevaan talveen, keräsin tähän alle mun omia suosikkejani. Kaikki takit löydät täältä.

1. Tämä se on! Juuri se toppatakki, joka pelasti mun viime talven. Maailman mukavin ja lämpöisin! Tällä hetkellä takista löytyy vielä hyvin kokoja ja takki on nyt -20% alessa!

2. Vaikka tuossa mun viime talven lempparitakissa onkin jujuna juuri tuo nilkkoihin asti yltävä pituus, on tällainen polveen asti tuleva takki myös aivan ihana ja varmasti lämmin. Toki tätä ei voi sujauttaa yöpaidan päälle, mutta useimmiten kai alle puetaankin ihan tavalliset päivävaatteet, hah! Tässä takissa on mun mielestä tosi kaunis sävy ja mukavaa vaihtelua kaikille mustille takeille. Tämä untuvaparkatakki löytyy täältä.

3. Myös Vilalta löytyy pitkä musta takki. Tämäkin takki on untuvalla täytetty, joten takki lämmittää varmasti myös paukkupakkasilla.

4. Polvimittaista untuvatakkia saa myös mustana. Tämä on kyllä takuuvarma valinta ja jos talveen haluaa hankkia vain yhden takin, voisi tämä olla juuri se.

5. Pumaltakin löytyy polvimittainen musta takki.

6. Pitkää untuvatakkia löytyy myös ruskeana ja valkoisena. Kaikista väreistä löytyy vielä kokoja ja takki on -20% alessa nyt.

Lisää ihania talvitakkeja (ja syystakkeja toki myös!) löytyy täältä.

Mukavaa päivää!