BRAWL STARS LEONIN HUPPARI

Synttärit on vain kerran vuodessa, joten on kai niitä syytäkin silloin miettiä tarkkaan ja huolellisesti. Etenkin niitä lahjatoiveita! Esikoinen juhlii syntymäpäiväänsä elokuun lopulla ja ehkä kesän puolivälistä alkaen olen kuullut mitä erilaisempia lahjatoiveita. Nämä toiveet ovat vaihdelleet vähän päivästä riippuen, mutta aivan alusta asti on ollut mukana se kaikkein tärkein lahjatoive. Brawl Stars Leonin huppari.

brawl star

Brawl Stars Leonin hupparista on puhuttu lähes päivittäin ja se on nimetty kaikkein tärkeimmäksi syntymäpäivälahjatoiveeksi. Gulp! Mistäs tällaisen nyt voi saada?!

Toki lapsella oli ratkaisu tähänkin, äiti voi ommella! Pikkuriikkinen ongelma on vain se, etten todellakaan osaa ommella mitään verhojen lyhennystä erikoisempaa, enkä varsinkaan tällaista hupparia!

Googlekaan ei juuri osannut auttaa. Muutamia Leonin kuvalla varustettuja huppareita löytyi, mutta A) mikään Wish tai vastaava ei tullut kysymykseen ollenkaan ja B) toiveissa ei ollut huppari, jossa on Leonin kuva, vaan nimenomaan huppari, jota Leon käyttää!

Onneksi pikainen huhuilu oman paikkakunnan Facebook-ryhmässä auttoi heti, sieltä nimittäin löytyi hupparille ompelija! Aivan loistavaa!

Hupparista tuli aivan täydellinen. Se on juuri toiveiden mukainen, ja kokokin osui onneksi aivan nappiin.

LUE MYÖS: Ninjago-synttärit, aarteen etsintää Ninjago tyyliin

brawl star león
brawl star

Syntymäpäiväaamuna halusin vähän jekuttaa lasta ja annettiin syntymäpäiväsankarille ensin toinen paketin, jossa oli kyllä ihan kiva ja mieleinen lahja, mutta ei tätä kaikkein tärkeintä lahjatoivetta, Brawl Stars Leonin hupparia. Lapsi oli iloinen ja tyytyväinen lahjastaan, mutta ei siitä sellaista ou mai gaad ou mai gaad ou mai gaad -reaktiota tullut, hah!

Kun oltiin syöty syntymäpäiväaamiainen kakkuineen aloin ”muistella” miehen kanssa, että jäiköhän meillä vielä joku lahja antamatta…

Ja niin muutaman epäuskoisen riemunkiljahduksen saattelemana synttärisankari kiskoi päälleen sen kaikkein tärkeimmän ja odotetuimman lahjan. Brawl Stars Leonin hupparin.

LUE MYÖS: Vinkit Pokemon synttäreihin (Koristelut ja leikit)

brawl star

Mukavaa viikonloppua!