SYKSYISIÄ VAATELÖYTÖJÄ OMASTA VAATEKAAPISTA

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulla on ollut jo pitkään tapana kerätä makuuhuoneen vaaterekille lajitelma sellaisia vaatteita, joita haluan arjessa käyttää. Rekillä on noin 15-20 erilaista mekkoa tai muuta yläosaa (esim. t-paitaa, neuletakkia) ja ehkä kolmet housut. Näistä valitsen sitten aamulla vaatteet jotka haluan pukea ja lisäksi nappaan vaatekaapista alusvaatteet (ja esim. leggarit, sukkahousut tai alustopin).

Tämä helpottaa ja nopeuttaa mun aamuja aivan hurjan paljon, kun silmäiltävänä ei ole koko vaatekaapin sisältö, josta löytyy myös muihin vuodenaikoihin sopivat vaatteet. Tästä rekille nostetusta rajatusta valikoimasta löytyy aina nopeasti puettavaa.

Tämä on ihan hauska tapa senkin vuoksi, että näin ei tule joka päivä kurkittua vaatekaapin henkaritangolla roikkuvia vaatteita ja ne kätevästi vähän kuin unohtuvat sinne. Nyt sitten ilmojen viilentyessä on mukava vaihdella vaaterekkiin vähän syksyisempiä vaatteita ja näin omasta vaatekaapista tulee tehtyä kivoja löytöjä, kun osan vaatteista on ehtinyt melkein unohtaa. On ollut hauskaa muistaa miten paljon ihania vaatteita omasta vaatekaapista löytyy!

Mekko Superdry // Leggingsit Neulomo // Nilkkurit Vagabond

Aivan vielä en ole malttanut vaihtaa koko vaatevalikoimaa rekille, sillä toivon, että kesäisemmille vaatteillekin (eli lyhythihaisille mekoille) on vielä käyttöä. Silti on ollut mukavaa pukeutua välillä jo vähän syksyisemminkin ja ottaa pitkähihaisia vaatteita esiin.

Tämä Superdryn collegemekko oli myös ilahduttava löytö omasta vaatekaapista! Ihanaa, kun tällekin tuli taas käyttöä. Rakastan tällaisia huolettomia ja rentoja collegemekkoja, jotka menevät niin leggareiden kuin farkkujenkin kanssa.

Leggingsit puolestaan ovat kotimaisen Neulomon ja nää on ihan huiput! Niin mukavat päällä, sopivan napakat ja juuri sopivan paksut. Tällaiset on pakko tilata toisetkin!

Ja jotain aivan uuttakin tässä syksyisessä asussa on. Olin pitkään haaveillut sellaisista maiharityyppisistä nilkkureista ja löysin juuri etsimäni Vagabondin valikoimasta. Vagabond on yksi mun lempparikenkämerkeistä ja tiedän, että merkin kengät ovat aivan täydelliset omaan jalkaani. En siedä yhtään sellaisia kenkiä, jotka eivät tunnut mukaville jaloissa ja siksi oli ilahduttavaa, että löysin syyskengät juuri tältä lempparimerkiltäni.

Vielä en ole kovin montaa kertaa kiskonut nilkkureita jalkaani, sillä aion vielä nauttia näistä lämpöisistä syyspäivistä, jolloin tarkenee viipottaa nilkat paljaana varrettomissa kengissä. Varmasti jo kohta on edessä ne ajat, kun jalat saa sujauttaa varrellisiin nilkkureihin ja vaatekaapista saa kaivaa loputkin ihanat syysvaatteet esiin.

Juuri näitä nilkkureita ei taida olla enää jäljellä, mutta Elloksella on aivan loistava valikoima nilkkureita syksyyn! Valikoimassa on muutenkin just nyt vaikka mitä ihania syysuutuuksia niin pukeutumiseen kuin sisustukseenkin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa! Osa mekoista, hameista, puseroista ja kengistä on myös just nyt jopa -30% alessa, nämä löydät täältä.

Mukavaa viikonloppua!