OLOHUONEEN ISO MATTO

iso matto

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Samalla kun maalattiin olohuoneen pari seinää (just näistä seinistä ei ole kuvia, koska niissä ei ole oikein mitään nähtävää, toisella seinällä on vitriini ja toisella meidän vanha ja liian pieni sohva, hah!) uusittiin myös olohuoneeseen matto. Haluttiin mahdollisimman suuri matto, joka olisi myös ihanan pehmoinen lattialla köllöttelyyn. Meillä lapset katselevat usein lastenohjelmia sellaisilla pellavalattiapatjoilla pötkötellen ja tuntuu mukavalle, että sen patjan alla on pumpulinpehmeä matto.

Kaunis Fontana-matto on kooltaan 250 cm x 350 cm, eli se on juuri niin ihanan iso kuin toivottiinkin (tää on nyt -20% alessa!!)! Matto peittää suuren osan olohuoneen lattiasta ja vaalea matto tuo huoneeseen myös mukavasti valoisuutta. Valkoinen ei ehkä ole järkevin valinta lapsiperheeseen, mutta meillä kyllä edellinenkin vaalea matto pysyi aika hyvin puhtaana, sillä olkkarissa ei koskaan syödä muuta kuin leffaherkkuja, eli joskus viikonloppuisin karkkeja, popcorneja tai sipsejä. Lasten leffamehut ja -limut pidetään aina vieressä olevan keittiön puolella, josta niitä voi käydä hörppimässä.

Näin suureksi matoksi tämä oli mun mielestä melko edullinen, varsinkin, kun matto on just nyt -20% alessa. Meillä on värinä valkoinen, mutta samaa mattoa on myös beigeä ja cremeä ja kaikkia näitä on myös kahdessa pienemmässäkin koossa, jos tällaiselle jättikokoiselle matolle ei ole tarvetta. Nämä matot löytyvät täältä.

iso matto

Matto on aivan ihanan pehmoinen, aivan kuin kävelisi pumpulipilven päällä. Matto on myös mukavan kevyt, eli alapuolelta matto ei ole sellainen kova ja jäykkä. Tätä alkuun vähän mietin, että pysyykö tällainen kevyt matto miten hyvin paikoillaan, mutta meillä suuren maton päälle tulee sohvapöytä ja yksi maton reunoista on sohvan alla, joten matto pysyy ainakin näin tosi hyvin liikkumatta juuri siinä kohtaa, mihin se on laitettukin. Jos maton päällä ei olisi mitään huonekaluja, voisi liukuestematto olla maton alla tarpeellinen, mutta toisaalta matto on niin hirmuisen suuri, että harvalla varmastikaan on niin tilavaa huonetta, jossa maton päälle ei yhtään huonekalua tai sohvan jalkaa tulisi.

Kevyessä matossa on sekin hyvä puoli, että uskon tämän mahtuvan itsepalvelupesulan suureen matonpesukoneeseen! Sellaisissa ollaan pesty meidän muita mattoja ja näissä itsepalvelupesuloissa mattojen pesu on mukavan edullista ja lopputulos on ollut aina tosi hyvä.

Elloksella on just nyt paljon mattoja jopa -30% kampanjahinnoin, kurkkaa koko valikoima täältä.

suuri matto
iso matto

Mukavaa päivää!