SÄRKÄNNIEMEN KARMIVA KARNEVAALI

*Liput saatu

Hui miten karmiva(n ihana) päivä me eilen vietettiin!

Muina rohkelikkoina käveltiin zombien seassa (!!!), kieputtiin vähän huvipuistolaitteissa, herkuteltiin hattaroilla joiden sisällä oli valotikut (!!!) ja ihailtiin karnevaalitansseja. Noin muun muassa. Oltiin siis kovasti odotetussa Särkänniemen Karmivassa karnevaalissa!

karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali

Kuopus odotti kovasti näkevänsä zombeja, mutta esikoisella oli alkuun vähän toisenlaiset suunnitelmat. ”Mä haluun sit siihen peliin, mistä voi voittaa 2 kg karkkia!” toivoi esikoinen. Ja voi sitä epäuskoista ilmettä, kun hetkeä myöhemmin lapselle ojennettiin juuri siitä pelistä kahden kilon jättimäinen karkkilaatikko!

Karmiva karnevaali on jaettu mukavasti eri alueisiin, joten mitään zombeja ei ole pakko nähdä vilaukseltakaan, ellei halua. Zombie zonea suositellaankin yli 15 vuotiaille, mutta erikseen on vielä ilmoitettu ajat jolloin on zombie-hyökkäyksiä (siis tuon alueen sisällä). Muulloin zombiet käyskentelevät aika rauhallisesti tuolla alueella ja toki välillä vähän säikyttelevät pahaa aavistamattomia karvenaalivieraita. Meidän esikoinen ei halunnut tulla kurkistamaan zombeja ollenkaan, mutta kuopukselle tämä taas oli odotetuin juttu, joten muina rohkelikkoina hiiviskeltiin eskari-ikäisen kuopuksen kanssa Zombie zonelle.

Ja täytyy myöntää, että MÄ olin meistä se, jota tuolla alueella pikkuisen jännitti, lapsi oli aivan täpinöissään kun bongaili zombeja sieltä sun täältä, hah! Luulenpa, että illan pimetessä tuo Zombie zone on melkoisen karmiva paikka, varsinkin niiden zombie-hyökkäysten aikaan, iiiik!

Muutamissa huvilaitteissakin käytiin pyörähtämässä, mutta tällä kertaa keskityttiin enemmänkin karnvaalialueella kiertelyyn, herkutteluun, peleihin (karkkipelin lisäksi käytiin muun muassa paholaismaisella Ankkalammella onkimassa) ja karnevaalitunnelman fiilistelyyn. Alueellahan on monenlaista ohjelmaa jatkuvasti!

karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali
karmiva karnevaali

Me mentiin malttamattomina Karmivaan kanevaaliin heti porttien avauduttua, mutta ei sitten harmillisesti tarjettukaan olla huvipuistossa aivan pimeään saakka. Oltiin puettu tosi lämpimästi, eivätkä lapset valitelleet ollenkaan kylmää, mutta MUN tuli jossain vaiheessa niin kylmä, että oli pakko luovuttaa, vaikka välillä käytiinkin hörppimässä kuumat vaahtokarkkikaakaot.

Suosittelen siis pukeutumaan t-o-d-e-l-l-a lämpimästä tai lähtemään pikkuisen myöhemmin. Huvipuisto on puettu aivan uskomattoman upeaan karnevaaliasuun, mutta aikaisemmista kerroista tiedän, että illan hämärtyessä kaikki koristukset ja valot pääsevät vielä upeampaan loistoon. Toisaalta taas pienten lasten kanssa valoisalla voi olla ihan mukavaakin olla Karmivassa karnevaalissa, sillä silloin siellä ei ainakaan ole mitään liian pelottavaa.

Jos mietitte jotain (karmivan) ihanaa puuhaa syysloman vipoille päiville, niin Karmiva karnevaali on auki vielä lauantaihin saakka! Tapahtuma sopii aivan koko perheelle, sillä kaikki pelottavimmat jutut on erillisillä alueilla ja muualla on vain upeaa karnevaalitunnelmaa tanssiesityksineen ja paraateineen.

Ps. Jos turvallisuusasiat näin korona-aikaan mietityttävät, niin näihin on panostettu Särkänniemessä todella hyvin. Näistä voi lukea lisää Särkänniemen sivuilta.

karmiva karnevaali
karmiva karnevaali särkänniemi
särkänniemi
karmiva karnevaali

Mukavaa viikkoa!