HEIJASTAVAT VAATTEET – PARAS KEKSINTÖ IKINÄ!

heijastava takki

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mun mielestä on mukavaa, miten hyvin lasten ulkovaatteisiin on yleensä lisätty heijastimia. Näiden vaatteissa valmiina olevien heijastimien lisäksi ollaan toki itsekin sitten tarpeen mukaan laitettu vaatteisiin tai koulureppuun heijastimia ja reppuun ollaan laitettu jokin pieni led-valo vielä roikkumaan. Varsinkin aikaisina kouluaamuina tähän aikaan vuodesta ulkona on pimeää kuin mörön pyllyssä ja tuntuu, ettei heijastimia todellakaan voi olla liikaa!

Viime talveksi löysin lapsille aivan älyttömän loistavat (kirjaimellisesti, heh) Reiman toppavaatteet, sillä niiden kangas oli täynnä pieniä heijastavia kuvioita. Siis miten nerokas keksintö tehdä lastenvaatteet heijastavasta kankaasta!

Nuo samat toppavaatteet (kuopuksella haalari ja esikoisella takki) menee kummallekin lapselle ainakin alkutalven ajan, mutta uusillekin toppatakeille oli tarvetta. Varsinkin, kun kuopuksella ei ollut toppatakkia vielä ollenkaan. Ja tälläkin kertaa halusin löytää mahdollisimman hyvin heijastavat takit!

Meidän kuopus on aivan hulluna Legoihin, joten tummanvihreä toppatakki HEIJASTAVILLA Ninjagon kuvilla oli aivan täydellinen löytö lapselle! Tässä takissa siis todella nuo kuviot ovat heijastavia! Takkihan on aivan ihana ja vaikuttaa myös laadukkaalle ja lämpöiselle. Takista löytyy tällä hetkellä vielä kaikkia kokoja (110-140) ja meidän noin 114 cm mittaisella kuopuksella tämä takki on kokoa 116. Mun mielestä mitoitus vastaa hyvin kokoaan.

Just nyt koodilla 425713 saa -25% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja tuo koodi käy myös tähän takkiin!

Samaa Lego Ninjago takkia olisi ollut myös esikoisen koossa, mutta lapsi itse valitsi pienen kahden sekunnin pohdinnan jälkeen Name it:n heijastavan takin. Eikä tämä ollut ollenkaan huono valinta, sillä tämä takki on KOKONAAN heijastavaa kangasta, niin kreisiä!

Nyt varmaan saakin jo alkaa odottelemaan, että päivät viilenisivät nopeasti sen verran, että nämä uudet ihanat toppatakit saisi ottaa jo käyttöön. Esikoinen tosin jo taisi viipottaa uusi takki päällä ulos, mutta kukapa nyt malttaisi olla pukematta uutta hienoa takkia päälleen.

Eiköhän tällä varustuksella meidän kaksikko erotu liikenteessä hämärinäkin talvipäivinä. Varsinkin, kun tilasin samalla vielä nuo Reiman 100% villaa olevat pipot, joissa on hyvät heijastinyksityiskohdat edessä.

Elloksella tosiaan vietetään nyt Ellos-päiviä, eli tilauksen kalleimmasta tuotteesta saa -25% alen koodilla 425713 ja tuo koodi on voimassa myös merkkituotteisiin (osa merkeistä on rajattu alen ulkopuolelle). Koko valikoman löydät täältä.

heijastava takki

Mukavaa päivää!