EDULLINEN TOPPAHAALARI

toppahaalari

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Jos löytää edullisen toppahaalarin, joka on hintaansa nähden aivan loistava, on tämä mun mielestä muutaman hurraa huudon arvoinen asia! Ja nyt aion vinkata teille juuri tällaisesta haalarista!

Tämähän ei oikeastaan ole mikään uusi juttu, sillä meillä näitä edullisia Elloksen toppahaalareita on käytetty jo kolmena edellisenäkin talvena. Ekan kerran tilasin haalarin esikoiselle eskariin ja sen jälkeen olen joka talvi tilannut saman haalarin aina siinä kuosissa, mitä kulloinkin on ollut saatavilla.

Tämän toppahaalarin hintahan on normaalistikin alle satasen, mutta nyt kun se on alessa, jää haalarille hintaa vain noin 60 euroa!

Meillä on lapsilla ollut yleensä kaksi toppasettiä talveen, sillä silloin päälle löytyy aina puhdasta ja kuivaa puettavaa. En todellakaan raaski ostaa kahta kallista toppahaalaria, joten ainakin toinen haalari voi hyvin olla tällainen edullinen. Tälle talvelle tilasinkin kuopukselle vain tämän Elloksen edullisen toppahaalarin, sillä lisäksi lapsella on talveksi myös toppatakki, ja viime talvena käytetty toppahaalari on sopiva ainakin alkutalven ajan.

toppahaalari
toppahaalari
toppahaalari

Edullinen haalari loistavalla hinta-laatusuhteella

Meillä on tästä haalarista kokemusta jo usean vuoden ajalta ja oon ollut kyllä hurjan tyytyväinen haalarin hinta-laatusuhteeseen.

Haalarille luvataan 3000 vesipilariarvoa kolmen pesun jälkeen ja siinä on teipatut saumat. Ainakin meillä haalari on pitänyt lapset kuivina talven lumisissa leikeissä, vaikka vesipilariarvona tuo 3000 ei olekaan sellainen, että se kestäisi esimerkiksi vesilätäkössä istumisen. Kurakeleille ollaankin sitten puettu toisenlaiset vaatteet kuin toppahaalari.

Kestävässä kankaassa on vielä erikseen vahvikkeet polvien ja takapuolen kohdalla ja haalarissa on mukavasti heijastinyksityiskohtia. Haalarissa on muutenkin mun mielestä paljon hyviä ja mietittyjä yksityiskohtia, kuten vaikka hihansuiden trikooresorit, joissa on peukalonaukot (hihat pysyvät näin napakasti paikoillaan).

Jos joitain moitteita pitäisi miettiä, niin nuo kenkien alle tulevat kuminauhalenksut on pysyneet aika huonosti haalarissa kiinni (ainakin aikaisempina vuosina), mutta tämä on mun mielestä aika pieni harmi ja oonkin vaihtanut itse haalariin toisenlaiset lenksut.

Tämä on muistaakseni neljäs talvi, kun meillä on tällainen Elloksen edullinen toppahaalari ja näistä edellisistä haalareista yksi pääsi aika kurjaan kuntoon, mutta muut ovat säilyneet moitteettomina seuraaville käyttäjille. Kokonaisuutena olen siis ollut hurjan tyytyväinen näihin haalareihin ja siksi tilasin tällaisen tällekin talvelle meidän kuopukselle.

Ai niin, kokohommista sen verran, että haalari vastaa mun mielestä hyvin kokoaan. Meidän kuopus on noin 114 cm pitkä ja haalari on kokoa 116. Ainakin tällä hetkellä haalarista löytyy vielä hyvin kaikkia kokoja!

Tämän hauskan dinosauruskuosin lisäksi samaa haalaria löytyy myös tosi suloisella tyttömäisellä kuosilla, jossa vaaleanpunaisella pohjalla seikkailee kissaeläimiä. Haalarit on nyt tällä hetkellä -30% alessa!!

edullinen toppahaalari

Joko toppavaatteet on hankittu?