PARASTA JUST NYT, JOULUKUUSSA 2020

Parasta just nyt on…

♥ Joululeffat! Rakastan! Lasketaankohan Kaunotar ja Kulkuri joululeffaksi? Katsottiin eilen siitä tehty ”liveversio” ja se oli IHANA!

♥ Disney+. Parasta mitä meidän televisiolle on aikoihin tapahtunut. Ja ihanaa, että meidän lapset on jo sen ikäisiä, että voidaan katsella vaikka mitä ihania leffoja sieltä yhdessä. Tänä viikonloppuna ollaan katsottu Disney-leffa joka ilta, hah!

♥ Piparkakkutalo, joka tuo joulutunnelmaa meidän keittiön senkin päällä. Mut yllätettiin tällä viikolla aivan uskomattoman upealla piparkakkutalolla, jossa on häkellyttävän hienoja yksityiskohtia ja mm. valot sisällä. Siis valot, en kestä!

♥ Joulukuusi. Löysin meille just sellaisen joulukuusen josta olin haaveillut (ja aikaisemmalle löytyi uusi omistaja fb-kirppiksen kautta) ja olen tuosta kuusesta koristeineen aivan naurettavan onnellinen.

♥ Joulukuusenkoristeet. Kuulostan ehkä aivan hölmöltä, mutta rakastan kaikkia ihania ja tärkeitä kuusenkoristeita, joita meidän joulukuusesta löytyy! On siellä joitain perus pallojakin, mutta myös muutamia tärkeitä aarteita, kuten vaikka nuo kuvan Disney-koristeet. (Oon jotenkin ihan Disney-tunnelmissa ja ikävöin kaikkia ihania Disney world reissuja!)

♥ Porkkanalaatikko. Rakastan kyllä kaikkea jouluruokaa, mutta tänään aloitettiin porkkanalaatikolla ja karjalanpaistilla. Ja joulutortuilla. Ja suklaakonvehdeilla. Ja glögillä.

♥ Wienernougat. Ah mitä ihania voinappeja. Onneksi en pysty syömään näitä kuin puoli rasiaa kerrallaan. Valitettavasti en pysty syömään myöskään kerralla vähempää kuin tuon puolikkaan rasian.

♥ Spotifyn joulusoittolistat. En ehkä kuuntele mitään muuta seuraavien viikkojen aikana. Paitsi Antti Holmaa kuuntelin tänään lenkillä Bookbeatista.

♥ Tonttuviestit. On ihanaa leikkiä tonttua ja ilahduttaa lapsia hauskoilla viesteillä, joissa yleensä luvataan mukavaa puuhaa sille päivälle. Tänään kuopus haki tontun tuoman kirjeen kun esikoinen oli ulkona ja LUKI sen alusta loppuun saakka itse. Meinasin haljeta ylpeydestä!

♥ Ja varmaan kaikkea muutakin parasta on just nyt. Joulunodotus on ihanaa. Varmasti jopa parempaa, kuin itse joulu, jolloin kaikenlainen jouluhössötys on jo lähes ohi.

Mukavaa sunnuntaita!