TÄLTÄ NÄYTTÄÄ KOLMAS LASTENHUONE TÄLLÄ KERTAA!

Kaupallinen yhteistyö: Boho Kids

Olen kertonutkin, että meidän kotona on kolme lastenhuonetta. Kolmas lastenhuone on meidän kotiin kiireellisesti sijoitetuille lapsille. Ei tuo huone aina tule käyttäänköön, sillä aivan pikkuiset nukkuvat meidän vanhempien makuuhuoneessa ja taaperoidenkin leikit on yleensä olohuoneen puolella. Mutta isompia lapsia varten meillä on oma huone.

Mulla on ollut tapana päivittää tuon huoneen ilmettä aina sen jälkeen, kun sieltä ovat edelliseet asukkaat jatkaneet matkaansa joko takaisin omien vanhempiensa luo tai pitkäaikaiseen sijaisperheeseen. On mukavaa aloittaa sitten uusien lasten kanssa ns. puhtaalta pöydältä, kun huone ei enää muistuta sen edellisistä asukkaista.

Yksinkertaisimmillaan huonetta saa päivitettyä ihan vain kalusteiden paikkaa vaihtamalla, mutta välillä on kiva tehdä huoneeseen muitakin pieniä muutoksia. Tällä kertaa me maalattiin (siis mies maalasi) yksi seinä, jonka maalauksesta olin kyllä haaveillut jo pidemmän aikaa. Huoneessa on kolme harmaata seinää ja yksi seinä on ollut aikaisemmin vihreä. Tuo vihreä seinä maalattiin nyt aivan superihanalla vaalealla sitruunankeltaisella.

Uudet ihanat sisustustuotteet

Pelkästään seinän sävyä vaihtamalla huoneen ilme muuttui aivan hurjan paljon, mutta vielä ihanampi tuosta huoneesta tuli, kun seinälle kiinnitettiin kauan ihastelemani OYOY Living Designin kaunis seinävaate. Se on mun mielestä IHANA! Olin ensin ajatellut siitä värikkäämpää versiota, mutta huoneessa on jo muutenkin niin paljon värejä, että päädyin kuitenkin tuohon ruskeasävyiseen seinävaatteeseen.

Tuo Ferm Livingin rottinkinen päärynäsäilytyskori on myös uusi, siihen on hauska laittaa vaikka tärkeimmät pehmolelut tai mitä nyt muuta keksiikään.

Muuten huoneessa on vain vähän vaihdettu järjestystä, ja tuotu sellaisia tavaroita, jotka ovat olleet meillä jo ennenkin. Esimerkiksi tuo matto on vain haettu varastosta ja minttu pieni pöytä ja tuoli on tullut leikkimökistä talvisäilöön tänne sisälle.

Lopullisesti huone tulee toki sisustettua aina vasta sitten, kun se saa uudet asukkaat. Silloin huoneeseen tuodaan lelut ja tekstiilejäkin voidaan vaihtaa asukkaan mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vaatehuoneesta ja varastosta löytyy sitten tarpeen mukaan kaikenlaista aina leikkikeittiöstä pieneen pallomereen.

Ihanimmat lastenhuoneiden sisustustuotteet ja ilmainen toimitus

Jos muillakin on sisustushommat mielessä, niin kannattaa kurkistaa Boho Kidsin aivan ihana valikoima, josta löytyy kaikenlaisia ihania lastenhuoneiden sisustustuotteita. Myös tuota kuvissa näkyvää IHANAA Joseph pupuvalaisinta löytyy valikoimasta ja se on aivan loistava (kirjaimellisesti, heh) vaikka joululahjapakettiin. Koodilla KARKKIPURKKI saatte ilmaisen toimituksen (ei koske kotiinkuljetusta) 15.12. asti.

Sellaiselta näytti tämä lastenhuone tällä kertaa. Aika söpöltä mun mielestä.

Tämä on kyllä aina sellainen kutkuttavan jännittävä tunne, kun ei yhtään tiedä koska saadaan tähän huoneeseen seuraavan kerran asukkaita. Millaisia lapsia meille tulee, minkä ikäisiä, mihin vuorokauden aikaan ja vaikka mitä muuta pyörii tällaisena aikana mielessä.

Aina edellisten lasten muuttaessa pois on mukava hengähtää ja viettää aikaa vain oman perheen ja omien lasten kanssa. Mutta aika nopeasti sitä aina alkaa odottamaan, että puhelin taas soi ja saataisiin vähän lisää säpinää meidän kotiin.

Ai niin! En koskaan muista ottaa niitä ennen-kuvia, mutta tuossa alla näkyy millainen sävy seinässä oli ennen ja tuon kuvan alla näkyy, millaisilla seinätarroilla tuota seinää on tässä välissä piristetty.

Joko kurkkasitte mitä Boho Kidsiltä löytyy?