MITÄ LAHJAKSI KUMMILAPSELLE?

Kaupallinen yhteistyö: Boho Kids

Mun mielestä lapsille on ihanaa ja aika helppoa keksiä kivoja lahjaideoita. Lapsilta monesti saa myös lahjatoiveet aika paljon helpommin kuin vaikka aikuisilta ja silloin varsinkin on helppo ostaa vaikkapa juuri niitä lasten toivomia leluja.

Kummilapselle on yleensä kiva keksiä jotain vähän spessumpaa lahjaa ja ainakin 1-v syntymäpäivä on sellainen, jolloin mun mielestä on kiva ostaa jotain mieleenpainuvampaa.

Me ollaan ostettu kummilapselle 1-v lahjaksi mm. ikioma pallomeri (löytyy täältä ja värivalikoima on aivan huikea, sillä pallojen värit saa valita itse!) ja toiselle kummilapselle ollaan annettu 1-v lahjaksi tuosta alla näkyvästä kollaasistakin löytyvä Joseph pupuvalaisin. Ainakin mun mielestä nää on kumpikin superkivoja lahjaideoita, sillä ihan jokaisella ei varmastikaan ole omaa pallomerta ja tuo Joseph valaisin taas on sellainen, joka ilahduttaa lasta varmasti usean vuoden ajan.

Tähän alle keräsin muitakin kivoja lahjaideoita.

lahjaideat kummilapselle

Mitä lahjaksi kummilapselle?

Tuo sateenkaari on taatusti ihanin helmitaulu, minkä olen koskaan nähnyt!

OYOY Living Designin rottinkinen hylly on superkaunis ja sopii mainiosti lastenhuonseen esimerkiksi parille suosikkikirjalle tai muille pienille aarteille.

Ja nuo rottinkiset omena- ja päärynäsäilytyskorit ovat myös aivan ihania ja samalla myös käytännöllisiä. Näissä voi säilyttää monenlaisia leluja ja näihin on myös lasten itse helppo kerätä lelut talteen.

Ferm Livingin Kuku nukensänky on upea!

Ja sitten toki tuo Joseph pupuvalaisin, jonka jo mainitsinkin. Aivan ihana lahjapakettiin ja tästä pupusta on taatusti iloa pitkäksi aikaa!

Kurkkaa koko valikoima www.bohokids.fi

Sellaisia lahjaideoita ja kannattaa kurkata myös se pallomeri, sillä se on myös aivan ihana!

Mukavaa päivää!